vSRO Paylaşım Vsro Trigger Mantığı Ve Trigger ile Mob Spawn

Thread owner
Peki 2 mob üzerinden değilde 10 mob üzerinden yapsak nestteki type 0 - 1 - 2 - 3 - 4 diye mi gidecek yoksa 0-1 olarak mı
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Mantık çok basit arkadaşlar biraz kurcalayınca çözülüyor eminim ilk defa yapacak olan insanların aklına bu soru gelecek o yüzden anlatmak istedim ilk nest type 0 sonraki tüm type'lar 1 olacak 2-3-4 olmasına gerek yok triggerları eksiksiz doğru şekilde uygularsanız konuda anlatıldığı gibi çok basit bir şekilde dungeon yapabilirsiniz. Konu için tekrar teşekkürler @Xena
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

@Xena Spawn notice triggerleride aynı şekilde mi yapılıyor?
Fgw triggerlarına göz atarsan daha iyi anlarsın. Mantığını daha iyi çözersin noticenin.

Merhabalar.
Bu konumuzda sizlere trigger'lar hakkında bilgiler sunacağım. Eminim bir çok kişi anlamayacaktır fakat yinede paylaşma kararı aldım.
Ekleme yaptığımız tabloların her biri birbiriyle bağlantılı olup en ufak kod kaymasında trigger'lar çalışmayacaktır. Bu yüzden dikkatlice ve sıraya göre ilerleyerek ekleme yapmanızı istiyorum.

NOT: Konuyu görmek için yorum yapıp beğenmeniz gerekmektedir.

Bu konuyu okumadan önce fgw taşı ekleme konuma göz atıp verileri ekleme yaptıktan sonra devam etmenizi istiyorum.
Link= Vsro Bölgeye Forgotten World Girişi Ayarlama

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

Yukarıdaki kodlar ile eklediğim örnek;

4spHP2_596ba59a77299059f343e6a2816c55df_00-00-00_00-00-04_1.gif
thank you share

Merhabalar.
Bu konumuzda sizlere trigger'lar hakkında bilgiler sunacağım. Eminim bir çok kişi anlamayacaktır fakat yinede paylaşma kararı aldım.
Ekleme yaptığımız tabloların her biri birbiriyle bağlantılı olup en ufak kod kaymasında trigger'lar çalışmayacaktır. Bu yüzden dikkatlice ve sıraya göre ilerleyerek ekleme yapmanızı istiyorum.

Bu konuyu okumadan önce fgw taşı ekleme konuma göz atıp verileri ekleme yaptıktan sonra devam etmenizi istiyorum.

Thanks

te
Merhabalar.

paylaşım için teşekkürler emeğine sağlık.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt