vSRO Paylaşım Vsro Unique Kestikçe Level'a Göre EXP + SP + Ödül Sistemi (Maxiguard)

Xaint

.
Aktiflik: 6%
Muhafız 100 mesaj
Web sitesi
www.twitch.tv
Thread owner
Herkese merhabalar,

Bu konuda sizlerle partide veya solo olan oyunculara unique kestikçe karakterin levelına göre EXP ve SP verme sistemini nasıl kurabileceğinizi paylaşacağım, Özellikle 1x Rate serverlar için solo yada bir parti sistemli etkinlikle çok işinize yarayacaktır.

Sistem ayrıca belirli item ödülleri de veriyor. Özellikle düşük level'leri desteklemek için %5 EXP ve 10.000 SP, yüksek seviyelere ise %3 EXP ve 5.000 SP verilecek şekilde tasarlandı.

Tabi ki kendinize göre Lvl olsun exp ,sp , item gibi ödülleri değiştirip kullanabilirsiniz.

SQL:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

Öncelikle Maxiguard_User > dbo._UniqueKilled_EDIT prosedürüne AS'dan sonra yapıştırın.

NOT: (Eğer CTF gibi alanlarda kullanmak isterseniz Commonda Mobun Rarity kısmını 8 yapmalısınız !)

NOT: (Sistemi kullanacaksanız uygulayacağınz Uniquenin _RefObjChar tablosunun ExptoGive sütunu değerini 0 yapmalısınız !)

Ne Yapar :

• Unique kesildiğinde, öldüren oyuncunun partisine bakılır.
  • Partideki oyuncuların her biri ayrı ayrı değerlendirilir.
  • Her karakterin leveline göre EXP ve SP oranı belirlenir.
  • Karakterlere item + EXP + SP ödülü verilir.
İşleyiş örnek :
  • Level ≤ 20 → %5 EXP ve 10.000 SP--- Partideki yada mobu kesen karakterin Level'ı 20 yada daha düşükse %5 exp ve 10k sp ver.
  • Level > 20 → %3 EXP ve 5.000 SP--- Partideki yada mobu kesen karakterin Level'ı 20den yüksekse %3 exp ve 5k sp ver.
  • Karakter partideyse, partideki tüm oyuncular değerlendirilir.
  • Değilse sadece öldüren kişi ödül alır.

Sonuç :
  • Sistem tamamen dinamik çalışır.
  • Her karakter ayrı ayrı işlenir, EXP ve SP oranları adil şekilde dağıtılır.
  • Basit bir şekilde Uniquelere özel çalışır.

Umarım işinize yarar,
iyi çalışmalar dilerim!

Güzel paylaşım, ancak __AddExpToCharacter hatırladığım kadarıyla exp miktarı (yüzde değil) olarak çalışıyordu. Yani _RefLevel'dan gerekli exp miktarı alınıp % hesabı yapılıp, ona göre exp verilmeli. Bu haliyle 0.0001% gibi bir şey verecektir.

Thread owner
Aslında doğru çalışıyor denedim fakat ben __AddExpToCharacter de değişiklik yapmıştım onu atmamışım buraya akşam atarım onuda teşekkürler
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Aslında doğru çalışıyor denedim fakat ben __AddExpToCharacter de değişiklik yapmıştım onu atmamışım buraya akşam atarım onuda teşekkürler
Yani % hesabını orda yaptırmıştım sanırım kontrol edeceğim

aslında öyle de olur ama o prosedürler her filter restartta sıfırlanır (_EDIT olanlar hariç hepsi sıfırlanır) o yüzden belki __AddExpToCharacterPercent gibi özel bir proc oluşturulabilir.

Herkese merhabalar,

Bu konuda sizlerle partide veya solo olan oyunculara unique kestikçe karakterin levelına göre EXP ve SP verme sistemini nasıl kurabileceğinizi paylaşacağım, Özellikle 1x Rate serverlar için solo yada bir parti sistemli etkinlikle çok işinize yarayacaktır.

Sistem ayrıca belirli item ödülleri de veriyor. Özellikle düşük level'leri desteklemek için %5 EXP ve 10.000 SP, yüksek seviyelere ise %3 EXP ve 5.000 SP verilecek şekilde tasarlandı.

Tabi ki kendinize göre Lvl olsun exp ,sp , item gibi ödülleri değiştirip kullanabilirsiniz.

SQL:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

Öncelikle Maxiguard_User > dbo._UniqueKilled_EDIT prosedürüne AS'dan sonra yapıştırın.

NOT: (Eğer CTF gibi alanlarda kullanmak isterseniz Commonda Mobun Rarity kısmını 8 yapmalısınız !)

NOT: (Sistemi kullanacaksanız uygulayacağınz Uniquenin _RefObjChar tablosunun ExptoGive sütunu değerini 0 yapmalısınız !)

Ne Yapar :

• Unique kesildiğinde, öldüren oyuncunun partisine bakılır.
  • Partideki oyuncuların her biri ayrı ayrı değerlendirilir.
  • Her karakterin leveline göre EXP ve SP oranı belirlenir.
  • Karakterlere item + EXP + SP ödülü verilir.
İşleyiş örnek :
  • Level ≤ 20 → %5 EXP ve 10.000 SP--- Partideki yada mobu kesen karakterin Level'ı 20 yada daha düşükse %5 exp ve 10k sp ver.
  • Level > 20 → %3 EXP ve 5.000 SP--- Partideki yada mobu kesen karakterin Level'ı 20den yüksekse %3 exp ve 5k sp ver.
  • Karakter partideyse, partideki tüm oyuncular değerlendirilir.
  • Değilse sadece öldüren kişi ödül alır.

Sonuç :
  • Sistem tamamen dinamik çalışır.
  • Her karakter ayrı ayrı işlenir, EXP ve SP oranları adil şekilde dağıtılır.
  • Basit bir şekilde Uniquelere özel çalışır.

Umarım işinize yarar,
iyi çalışmalar dilerim!
tyyyyyyyyyy

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt