vSRO Çözüldü vSRO Unique'ler Spawn Olmuyor

QueenDagmar

.
Aktiflik: 3%
1 Mesaj
Thread owner
Merhaba, oyunda mob veya uniquelerin yer aldığı herhangi bir tabloya müdahale etmedim fakat oyunda uniqueler spawn olmuyor. Sadece SMC üzerinden ayarlanan Medusa, Roc vb. uniqueler atılıyor. Sorun olabilir diye düşünerek, Gameserver değiştirdim, hiçbir şekilde değişiklik olmadı.

Son olarak bağlantılı mı bilmem fakat oyun aktif olunca "Tiger girl, Captain Ivy, Cerberus, İsyutaru vb.) uniqueler spawn olmuyor. Normalde server ilk aktif olduğunda tüm uniquelerin atılması gerekmiyor mu, yanlış mı biliyorum?

Vakit ayırıp, aydınlatacak birileri varsa çok büyük duacısı olurum. Şimdiden teşekkür ederim. 🙏🏻

Çözüm
Oyunu açınca spawn olmadığını söylüyor arkadaş.
Gs'yi load ekranın da milisaniyeler ile yakalayıp oyunu aktif edersen spawn olurlar harici açıldığın da spawn olmuyorsa respawn süresini beklemen gerekli. Bu bir sorun ya da hata değil. Yapabileceğin tek şey gs yüklenirken milisaniyelik yüklenmede yakalayıp o anda oyunu aktif etmen.
sen kestikten sonramı çıkmıyorlar hiç mi çıkmıyorlar
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Önceki bunun ile ara eklimi
Bulduğun sonuç ile nest tablosunu kontrol et eklimi
Eğer kesip çıkmıyorsa unique süre ayarları yap

Oyla 0
Oyunu açınca spawn olmadığını söylüyor arkadaş.
Gs'yi load ekranın da milisaniyeler ile yakalayıp oyunu aktif edersen spawn olurlar harici açıldığın da spawn olmuyorsa respawn süresini beklemen gerekli. Bu bir sorun ya da hata değil. Yapabileceğin tek şey gs yüklenirken milisaniyelik yüklenmede yakalayıp o anda oyunu aktif etmen.

Oyla 1
Çözüm
Shard ile GameServer’ı aynı anda başlatırsan bu hata genellikle oluşur.
Önce SHARD’ın Cert bağlantısından tamamen çıkmasını bekle, ardından GameServerı çalıştır.
Sorunun bir süre sonra kendiliğinden düzelmesinin nedeni ise haberleşme ( handshake ) süresinin yeniden tetiklenmesidir.
Bu aşamada GameServer, spawn paketini tekrar gönderir ve toplu spawn gerçekleşir.

Oyla 1
Shard ile GameServer’ı aynı anda başlatırsan bu hata genellikle oluşur.
Önce SHARD’ın Cert bağlantısından tamamen çıkmasını bekle, ardından GameServerı çalıştır.
Sorunun bir süre sonra kendiliğinden düzelmesinin nedeni ise haberleşme ( handshake ) süresinin yeniden tetiklenmesidir.
Bu aşamada GameServer, spawn paketini tekrar gönderir ve toplu spawn gerçekleşir.
Büyük ihtimalle modül kullanıyor, hepsini kapatıp açıyor ya da sırayla cert beklemeden açıyor. Ben hepsini aynı anda açıyorum, GS yükleneceği anda milisaniyeyi yakalayıp açınca spawn oluyorlar doğal olarak.

Oyla 0
Thread owner
Yanıtlar için ve yardımcı olmaya çalışan herkese çok teşekkür ederim. İşlerim yoğun olduğu için dönüş yapamadım. Yorumları dikkate alarak, detaylı olarak değerlendirip, dönüş yapacağım. 🙏🏻
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Sorun çözülmüştür. @Sieger hocamın belirttiği gibi modüllerin açılış sırasıyla ilgili bir durummuş. Yardımcı olmaya çalışan herkese sonsuz teşekkürler.

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt