vSRO Çözüldü Vsro Unique'lerin Hiçbiri Atack Yapmıyorr

degvins

.
Aktiflik: 4%
Çırak 250 mesaj
Thread owner
Merhaba,

Server'de hiç bir unique saldırı yapmıyor.Forumda bir çok konu va bununla ilgili ama hepsini denedim.Bi türlü başaramadım. Normal ekstra eklenen unique'leri geçtim normal uniqueler bile saldırmıyor. Yardımcı Olurmusunuz ?

Çözüm
Tamamdır dediğin yerdeymiş sorun. Bu idleri nasil duzenleeybilirim
benim dediğimse hwanlevel kaç ise textusysteme bak o rutbenin leveli ne ise ona gore common idsini alicaksın işte sana ornek bir rütbe konusu
Merhabalar, GameServer üzerinden bir unique'yi elle spawn edin:
/LOADMONSTER [UniqueName] [X] [Y] [RegionID]
Unique spawn oluyor fakat saldırmıyorsa, kesinlikle SQL tarafında skill veya tactics hatası vardır.
_RefSkill ve _RefMonsterAssignSkill Tablolarını kontrol et.

Oyla 0
You need to check 2 things! RefSkill/RefObjChar (default skills) and Skilleffect

Oyla 0
Thread owner
Hazır veritabanı üzerinde mi açık oyun clean mı
Hazır Veritabanı
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Merhabalar, GameServer üzerinden bir unique'yi elle spawn edin:
/LOADMONSTER [UniqueName] [X] [Y] [RegionID]
Unique spawn oluyor fakat saldırmıyorsa, kesinlikle SQL tarafında skill veya tactics hatası vardır.
_RefSkill ve _RefMonsterAssignSkill Tablolarını kontrol et.
Eve gidince denicem bunu

You need to check 2 things! RefSkill/RefObjChar (default skills) and Skilleffect
I will check

Oyla 0
Hazır Veritabanı

Eve gidince denicem bunu

I will check
SkilEffec ya eksiz ya uyumsuz veritabanı ile

Oyla 0
refskill deki skilleri ile refobjcommon mu refobjcharmı ordaki skillparamların ID'leri farklıdır oyuzden atak yapmıyordur duz atak bile olsa

Oyla 0
Eğer refskill ve refobjchar uyumlu değilse sağ altta kırmızı hata mesajı döner eğer hasar vuruyorsa animasyon çalışmıyorsa skilleffect sorunludur ,Hiç bir tepki yoksa dbto media yap yeniden dene ,hata mesajları çıkacaktır

Oyla 0
Thread owner
Onları çözdüm bu sefer bi tane unique bozuldu onuda direk spawmdan kaldırcam.

Reisler birde mesela bir rütbe kodu 'UIO_SECOND_HWAN_EU_NAME_LEVEL_114' işte yazması gereken mesela 'Vsro' ama bunu item sc ile basıyorum. Bu kodun 'UIO_SECOND_HWAN_CH_NAME_LEVEL_17 ' rütbesi yazıyor yanda sorun nerde olabilir.

Oyla 0
Onları çözdüm bu sefer bi tane unique bozuldu onuda direk spawmdan kaldırcam.

Reisler birde mesela bir rütbe kodu 'UIO_SECOND_HWAN_EU_NAME_LEVEL_114' işte yazması gereken mesela 'Vsro' ama bunu item sc ile basıyorum. Bu kodun 'UIO_SECOND_HWAN_CH_NAME_LEVEL_17 ' rütbesi yazıyor yanda sorun nerde olabilir.
Addlog itemini kontrol et SRO_VT_LOG Db'sindeki prosedürde rütbe scroll kodundaki idlerin değişiktir istediğin rütbe ile uyumlu değildir item IDleri

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt