vSRO Paylaşım VSRO | Yeni Bölgeleri Sorunsuz Ekleme (Query)

Herkesin Joymax'ın 120'cap ten sonra getirmiş olduğu bölgeleri eklemekte zorlandığını farkettim. Çoğu kişi bölgelerin eklenmiş olduğu dandik DB'leri indirip onlar üzerinden işlem yapıyor. Linkteki Query'i indirip okutmanız durumunda Prison, Battlefield of Infinity, Styria Clash, Kalia Hideout, Garden, Petra, Survival Arena(Closseum), Survival Arena(Desert), Survival Arena(Palace), Chamber of Vicious Shadows, Ice Temple, Fire Temple, Poison Temple, Shadow Temple alanları DB nize eklenmiş olacaktır. Query'i eklediğiniz alanı dungeon yapıp yapmama durumunuza göre ayarlamanız gerekmektedir. Bu kısmı sizin çabanıza bırakıyorum. DB'ye yaptığınız eklemeleri DbtoMedia ile çıktı alıp media'ya patchlemeniz yeterlidir.

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

Not: Bölgelerin warp kodları da query içerisinde mevcuttur.
Keske konu herkese acik olsa

Herkesin Joymax'ın 120'cap ten sonra getirmiş olduğu bölgeleri eklemekte zorlandığını farkettim. Çoğu kişi bölgelerin eklenmiş olduğu dandik DB'leri indirip onlar üzerinden işlem yapıyor. Linkteki Query'i indirip okutmanız durumunda Prison, Battlefield of Infinity, Styria Clash, Kalia Hideout, Garden, Petra, Survival Arena(Closseum), Survival Arena(Desert), Survival Arena(Palace), Chamber of Vicious Shadows, Ice Temple, Fire Temple, Poison Temple, Shadow Temple alanları DB nize eklenmiş olacaktır. Query'i eklediğiniz alanı dungeon yapıp yapmama durumunuza göre ayarlamanız gerekmektedir. Bu kısmı sizin çabanıza bırakıyorum. DB'ye yaptığınız eklemeleri DbtoMedia ile çıktı alıp media'ya patchlemeniz yeterlidir.

teşekürler
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

teşekürler

teşekkürler paylaşım için

لاحظتُ أن الجميع يواجه صعوبة في إضافة المناطق التي أضافها Joymax بعد 120'cap. يُنزّل معظم الناس قواعد البيانات الرديئة التي تُضاف إليها المناطق ويقومون بالعمل عليها. إذا نزّلتَ الاستعلام الموجود في الرابط وقرأتَه، فستُضاف المناطق التالية إلى قاعدة بياناتك: Prison، وBattlefield of Infinity، وStyria Clash، وKalia Hideout، وGarden، وPetra، وSurvival Arena (Closseum)، وSurvival Arena (Desert)، وSurvival Arena (Palace)، وChamber of Vicious Shadows، وIce Temple، وFire Temple، وPoison Temple، وShadow Temple. عليك تعديل المنطقة التي أضفتها إلى الاستعلام بناءً على رغبتك في إنشاء زنزانة أم لا. أترك هذا الجزء لجهودك. كل ما عليك فعله هو طباعة الإضافات التي أجريتها على قاعدة البيانات باستخدام DbtoMedia وتعديلها على الوسائط.

*** نص مخفي: لا يمكن اقتباسه. ***

ملاحظة: رموز الاعوجاج للمناطق متوفرة أيضًا في الاستعلام.
المشاركة المفيدة (y)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt