vSRO Çözüldü vSRO | Zealot Hideout ve Thief Boss Kalia 'M' Harita Sorunu

Hades

.
Aktiflik: 34%
500 mesaj
Thread owner
Herkese iyi forumlar dilerim...

Bir kaç gündür uğraştığım daha öncesinde de fazla önemsemediğim nasıl olsa yaparız diye ertelediğim sorunuma bir çözüm bulamadım 😂

sorun şu şekilde;

Ekli dosyayı görüntüle 1116.mp4

Ekli dosyayı görüntüle 1116(2).mp4

M ye basınca haritalar bu şekilde oluyor, bunu sınırlandırmanın veya çözmenin bir yolu var mı?

Saygılarımla...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
PS.

Ekli dosyayı görüntüle 1116(3).mp4

sorunu photoshop sayesinde hallettim 😂
varsa başka çözümü bu konunun altına yazarsanız sevinirim şimdilik bu şekilde

Zelaot Hideout dungeon için çözüm sağladınız mı ? Geçen sene çok uğraşmıştım en sonunda vazgeçtim.

Oyla 0
Thread owner
Zelaot Hideout dungeon için çözüm sağladınız mı ? Geçen sene çok uğraşmıştım en sonunda vazgeçtim.
Yok bi çözümünü bulamadım worldmap_mapinfo.txt nin içeriğinde ne kadar ayarlanabilen yer varsa kurcaladım ama nafile.. benim için önemli olan thief boss haritasıydı onuda photoshop ile çözdüm siyah olan kısımları doldurdum.. Hideout içinde aynı yöntem yapılabilir.. Bu arada resimler gitmiş onları bi reupload edeyim

Oyla 0
Yok bi çözümünü bulamadım worldmap_mapinfo.txt nin içeriğinde ne kadar ayarlanabilen yer varsa kurcaladım ama nafile.. benim için önemli olan thief boss haritasıydı onuda photoshop ile çözdüm siyah olan kısımları doldurdum.. Hideout içinde aynı yöntem yapılabilir.. Bu arada resimler gitmiş onları bi reupload edeyim

Error: Server Error​

The server encountered a temporary error and could not complete your request.
Please try again in 30 seconds.​

Oyla 0
Thread owner
Kalia odasında ortada durunca harita üzerinde iconda ortada mı duruyor ? Ben daha önce paint.net ile düzeltmiştim haridaki icon ile char durduğu yerlerde kaymalar oluyordu.
Eğer ddjlerin boyutunu kısarsan evet dediğin gibi oluyor.. bende ilk başta kırpıp denemiştim.. ama sonrasında photoshop ile siyah alanları doldurdum öyle yapınca çözmüştüm

Oyla 0
Eğer ddjlerin boyutunu kısarsan evet dediğin gibi oluyor.. bende ilk başta kırpıp denemiştim.. ama sonrasında photoshop ile siyah alanları doldurdum öyle yapınca çözmüştüm
Eğer müsait zamanın olursa Jupiter room, yuno room, earth room ve zealot hideot maplari içinde yapıp paylaşırmısın?

Oyla 0
Herkese iyi forumlar dilerim...

Bir kaç gündür uğraştığım daha öncesinde de fazla önemsemediğim nasıl olsa yaparız diye ertelediğim sorunuma bir çözüm bulamadım 😂

sorun şu şekilde;

Ekli dosyayı görüntüle 17219

Ekli dosyayı görüntüle 17220

M ye basınca haritalar bu şekilde oluyor, bunu sınırlandırmanın veya çözmenin bir yolu var mı?

Saygılarımla...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
PS.

Ekli dosyayı görüntüle 17221

sorunu photoshop sayesinde hallettim 😂
varsa başka çözümü bu konunun altına yazarsanız sevinirim şimdilik bu şekilde

rar sifresi nedir

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt