Tanıtım VsroTR l 80 Cap l BİG CHANGE - Açık Beta Sona Erdi - Açılış 20 Mart 21:00 - 20.03.2026

Takvime eklendi: 02-27-26, 03-20-26, 03-21-26

Thread owner
Hayırlı olsun bol playerler dilerim
Teşekkür ederiz, desteğiniz bizim için çok değerli 🙏 Sizi aramızda görmekten mutluluk duyarız.
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Hayırlı olsun güzel tanıtım
Teşekkür ederiz 🙏 Tanıtım sadece başlangıç, asıl olay içeride 🙂 Seni de aramızda görmek isteriz.

efsane bir server
Eyvallah 🙏 Daha yeni başlıyoruz, asıl efsane içeride yazılacak 🔥

Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz. Kaliteli ve sürdürülebilir bir oyun deneyimi sunmayı hedefliyoruz. Sizleri de aramızda görmekten memnuniyet duyarız.

Güzel oyun sevdim
Güzel yorumunuz için teşekkür ederiz. Oyundan keyif almanız bizim için önemli, iyi oyunlar dileriz.

Beklentiyi karşılayacak gibi hayırlı olsun
Değerli geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Amacımız beklentileri karşılamak değil, aşmaktır. Sizleri aramızda görmekten memnuniyet duyarız.

başarılı bir proje hayırlı olsun
Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz. Başarımızı oyuncularımızla birlikte büyütmeyi hedefliyoruz, sizleri de aramızda görmek isteriz.

Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz. Sizleri de aramızda görmekten memnuniyet duyarız.

Tanıtım sade hoşuma gitti
Güzel değerlendirmeniz için teşekkür ederiz. Sadelik ve kaliteyi ön planda tutarak en iyi deneyimi sunmayı hedefliyoruz.

Yarın sizinleyiz inşallah.
Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz. Bugün sizleri aramızda görmekten memnuniyet duyarız, keyifli bir başlangıç olmasını dileriz.

Güzel server emeği geçenlere teşekkürler
Güzel yorumunuz için teşekkür ederiz. Tüm ekip olarak en iyi deneyimi sunmak için çalışıyoruz.

ekipce oyun hoşumuza gitti bu akşam gireceğiz nasipse
Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz. Bu akşam sizleri aramızda görmekten memnuniyet duyarız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt