vSRO Paylaşım Xyz Bulup Spawn Ayarlayama(GM Komut)

Xena

.
.
Aktiflik: 25%
Muhafız 500 mesaj
Thread owner
Merhabalar. Oyun içinde GM Komutu kullanarak charın region xyz koordinatlarını silkroad klasörüne txt halinde aktardığını öğrendim.
Bu komutu kullanarak char ile sürekli gir çık yapmadan xyz bulup mob,unique,npc,teleport vs. kolayca ekleme yapabiliz.
Komutumuz ise /addrallypoint
Örnek olarak Dimensional Desert haritasını kullandım.
Hayal gücünüzü kullanarak istediğiniz yapabilirsiniz. İyi forumlar.​

SRO[2022-05-01 22-01-30]_15.jpg

3.png

2.png

1.png

Thread owner
Çoğu kişi istiyor ki armut piş ağzıma düş. Birçok kişi şuan bu haritanın mob spawn tabloları olmadığı için kullanmak istemiyor ama birçok haritadan daha güzel ve takılma sorunu yok(Ağaç taş vs.) Bu kodu kullanarak rahatça mob spawnları eklenebilir.

Çoğu kişi istiyor ki armut piş ağzıma düş. Birçok kişi şuan bu haritanın mob spawn tabloları olmadığı için kullanmak istemiyor ama birçok haritadan daha güzel ve takılma sorunu yok(Ağaç taş vs.) Bu kodu kullanarak rahatça mob spawnları eklenebilir.
Aslında çok kolay zaten kendi spawn noktalarını koymak yeter ki noktaları bilmek lazım onu da zaten bu GM komutuyla bulabilirler :D Biraz da emek harcansın ^^

Paylaşım için teşekkür ederiz. Yeni başlayan GM dostlarımız için ideal bir anlatım olmuş tekrardan elinize sağlık

yararlı bır konu elıne saglık ıkı saat database gır char xyz ara vs vs yorar adamı bu daha basıt mantıklı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt