vSRO Çözüldü 120 cap Clean DB ve Client lazım

DragonSoul

.
Aktiflik: 7%
Lord 250 mesaj
Thread owner
Arkadaşlar öncelikle herkese hayırlı günler.

120 cap sıfır hiç ellenmemiş database ve client arıyorum. Sıfırdan tek tek editleme yapacağım yardımcı olabilecek olan varsa sevinirim. Şimdiden herkese teşekkürler

120 cap hiç ellenmemiş database yok ama 110 cap olarak filesların ilk paylaşıldığı zaman ki client db var

Oyla 0
120 cap hiç ellenmemiş database yok ama 110 cap olarak filesların ilk paylaşıldığı zaman ki client db var
Hocam arkadaş onun içinde boğulabilir :LOL: Dediğin gibi 120 cap hiç ellenmemiş clean bulacağını sanmıyorum forumda @Spare nin paylaştığı bazı sorunları fixlenmiş database var onu kullanabilir.

Oyla 0
Thread owner
Ya aslında 80 cap bi db var elimde ama job uniquelerini falan hep 80 e göre değiştirdim falan çok uğraştırır sanıyorum o bide itemleri ayarlamak falan nasıl olur bilmiyorum daha önce hiç cap yükseltmedim

Oyla 0
Arkadaşlar öncelikle herkese hayırlı günler.

120 cap sıfır hiç ellenmemiş database ve client arıyorum. Sıfırdan tek tek editleme yapacağım yardımcı olabilecek olan varsa sevinirim. Şimdiden herkese teşekkürler
Clean db 110 captır 120 lvl ayarlamak uğraştırabilir.Bazı skiller ve mirror sıkıntılıdır.herkez yapamaz ama kimse sana burda 120 cap uyarlanmış clean sorunsuz clean dbyi vermez.

Oyla 0
Thread owner
Tamamdır hocam şimdiden teşekkürler bekliyorum haberlerinizi bu arada sql 2014 benimki uyar sanırım verecekleriniz

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt