Paylaşım 255 Cap VietNam Silkroad Online

Biri de dememiş ki şuraya clienti bırakayım da belki 5 yıl sonra biri görüp kullanır 😄 Şaka bir yana blowfish olmayan bir vietnam sro lazım ya.

Mesela bu vidyodaki skillere bittim resmen. Blowfishsiz olarak clientini bulsam bayram ederdim be 🥹

Biri de dememiş ki şuraya clienti bırakayım da belki 5 yıl sonra biri görüp kullanır 😄 Şaka bir yana blowfish olmayan bir vietnam sro lazım ya.

Mesela bu vidyodaki skillere bittim resmen. Blowfishsiz olarak clientini bulsam bayram ederdim be 🥹

Clienti buldum

Eyw bi deneyeyim bakalım yeni skiller varsa hemen eklerim.
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Bişey sorcam ya. Skillere bakıyorum. Mediapk2'de yeni skill iconları var ama skilldata kısımlarında bu iconların verileri yok. Acaba başka txt içinde olabilir mi bu yeni iconların skill verileri yoksa sadece icon ekleyip bırakmışlar mı?

Eyw bi deneyeyim bakalım yeni skiller varsa hemen eklerim.
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Bişey sorcam ya. Skillere bakıyorum. Mediapk2'de yeni skill iconları var ama skilldata kısımlarında bu iconların verileri yok. Acaba başka txt içinde olabilir mi bu yeni iconların skill verileri yoksa sadece icon ekleyip bırakmışlar mı?
Ben ayırdım yeni olan skilleri bu clientten. Onları atıyım sana bi bak içerğine dönüş yaparsın sonra. Bende gözüküyor txt'de ddj iconlar yenisi olanlar

Ekli dosyalar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt