Veritabanında RefSkill tablosundan Premium değerlerini değiştirdikten sonra dbtomedia ile txtleri çıkarıp patch attım. Ancak start dedikten sonra ekrana gelen küçük client kapandı. Daha sonra shard yedeğine geçip yeni çıkarttığım sro client ile giriş yapıyorum bu seferde ana şehrim olan samarkanda gelince oyundan atıyor. refshopitemstockperiod.txt yi silip patchledim yine olmadı. yardımlarınızı bekliyorum..
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO Çözüldü Ana Şehrime Işınlanırken Dc Yeme Sorunu
- Konuyu Başlatan __KhaLeesi__
- Başlangıç tarihi
Başka karakterle girmeyi dene daha önce sorun olmadığına eminsen yaptığın bir işlemden kaynaklanıyordur.Veritabanında RefSkill tablosundan Premium değerlerini değiştirdikten sonra dbtomedia ile txtleri çıkarıp patch attım. Ancak start dedikten sonra ekrana gelen küçük client kapandı. Daha sonra shard yedeğine geçip yeni çıkarttığım sro client ile giriş yapıyorum bu seferde ana şehrim olan samarkanda gelince oyundan atıyor. refshopitemstockperiod.txt yi silip patchledim yine olmadı. yardımlarınızı bekliyorum..
Oyla
0
Başka karakterle oyuna giriyorum ama samarkanda ışınlanınca atıyor. Yaptığım işlemi eski haline getirdim ancak çözülmedi.Başka karakterle girmeyi dene daha önce sorun olmadığına eminsen yaptığın bir işlemden kaynaklanıyordur.
Oyla
0
Semerkandda herhangi bir objede sorun olabilir.Semerkandın içine değilde reverse ile başka bölgesine ışınlan.Başka karakterle oyuna giriyorum ama samarkanda ışınlanınca atıyor. Yaptığım işlemi eski haline getirdim ancak çözülmedi.
Oyla
0
Ong habitatın oraya ışınlanıp ön kapıdan içeri girdim oyundan attıSemerkandda herhangi bir objede sorun olabilir.Semerkandın içine değilde reverse ile başka bölgesine ışınlan.
Oyla
0
Semerkandda objelerin birinde problem var.O yüzden gördüğün anda dc atıyor.En son ne ile uğraştın bilemiyorum.Ong habitatın oraya ışınlanıp ön kapıdan içeri girdim oyundan attı
Oyla
0
En son 11dg powderin maxstackini 500 yapmıştım ve prenin luckysini 5 yapmıştım. Bir de eklediğim special npcler var onların içinden preyi kaldırıp patch mi atsamSemerkandda objelerin birinde problem var.O yüzden gördüğün anda dc atıyor.En son ne ile uğraştın bilemiyorum.
Oyla
0
Npcnın içindeki bir şeyle alakalı değil npclerin ile alakalı olabilir.Yani semerkandda gözüken herhangi bir şeyde sorun var.En son 11dg powderin maxstackini 500 yapmıştım ve prenin luckysini 5 yapmıştım. Bir de eklediğim special npcler var onların içinden preyi kaldırıp patch mi atsam
Oyla
0
dump dosyasını atsam bakabilir misin dump okuyucuyu çözemedim ben.
Npcnın içindeki bir şeyle alakalı değil npclerin ile alakalı olabilir.Yani semerkandda gözüken herhangi bir şeyde sorun var.
Ekli dosyalar
Oyla
0
avatar_m_piratecrew_hat2.bms şunu kontrol et.dump dosyasını atsam bakabilir misin dump okuyucuyu çözemedim ben.
Oyla
0
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 1 (Kullanıcı: 0, ziyaretçi: 1)