Veritabanında RefSkill tablosundan Premium değerlerini değiştirdikten sonra dbtomedia ile txtleri çıkarıp patch attım. Ancak start dedikten sonra ekrana gelen küçük client kapandı. Daha sonra shard yedeğine geçip yeni çıkarttığım sro client ile giriş yapıyorum bu seferde ana şehrim olan samarkanda gelince oyundan atıyor. refshopitemstockperiod.txt yi silip patchledim yine olmadı. yardımlarınızı bekliyorum..
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO Çözüldü Ana Şehrime Işınlanırken Dc Yeme Sorunu
- Konuyu Başlatan __KhaLeesi__
- Başlangıç tarihi
öyle yapınca da client kapatıyordb ve media geri aldıysan ekledıgın bir npc veya obje yüzünden dc alıyorsundur dbtomedia kullan ve pach at
Oyla
0
dbtomedia tüm dblerle uyumlu değil sanırım bende de aynı sorun oluşuyordu dbtomedia ile verileri çekiyorum çıkan dosyaları patch atmak yerine edit yaptıklarımı açıyorum son eklenen kısımlarını clientin dosyasına yapıştırıyorum ve patch atıyorum ve hiç bir sorun oluşmuyor. proğramın çıkardığı dosyaları direkt patchlarsan clientless yersin.öyle yapınca da client kapatıyor
Oyla
0
Şehirde bulunan herhangi bir npcnin dosyası eksik oyuzden oyundan atıyor
Oyla
0
Sorun çözüldü mü?Veritabanında RefSkill tablosundan Premium değerlerini değiştirdikten sonra dbtomedia ile txtleri çıkarıp patch attım. Ancak start dedikten sonra ekrana gelen küçük client kapandı. Daha sonra shard yedeğine geçip yeni çıkarttığım sro client ile giriş yapıyorum bu seferde ana şehrim olan samarkanda gelince oyundan atıyor. refshopitemstockperiod.txt yi silip patchledim yine olmadı. yardımlarınızı bekliyorum..
Oyla
0
aynen bende birkaç değişiklik birden yapmıştım hepsini alıp atayım dedim patladı bir daha dbtomedia ile hepsini almıcamdbtomedia tüm dblerle uyumlu değil sanırım bende de aynı sorun oluşuyordu dbtomedia ile verileri çekiyorum çıkan dosyaları patch atmak yerine edit yaptıklarımı açıyorum son eklenen kısımlarını clientin dosyasına yapıştırıyorum ve patch atıyorum ve hiç bir sorun oluşmuyor. proğramın çıkardığı dosyaları direkt patchlarsan clientless yersin.
Oyla
0
valla dump dosyasını okuyacak programı kurdum ama çözemedim okusam da anlar mıyım bilmiyorum o kadar hakim değilimdump dosyanı incele bsr/bms gibi dosyalarda eksıklık vardır.
Oyla
0
worldmapguidedata.txt yi diyorsun galiba sroraidersinkini alıp patch atıcam bakalım olucak mımapguidedata.txt başka bir media içinden al import et dene bunu yapmadan önce kendi medianı yedek almayı unutma![]()
Oyla
0
yok yemedi o alıp patchledim olmadıworldmapguidedata.txt yi diyorsun galiba sroraidersinkini alıp patch atıcam bakalım olucak mı
Oyla
0
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 1 (Kullanıcı: 0, ziyaretçi: 1)