Veritabanında RefSkill tablosundan Premium değerlerini değiştirdikten sonra dbtomedia ile txtleri çıkarıp patch attım. Ancak start dedikten sonra ekrana gelen küçük client kapandı. Daha sonra shard yedeğine geçip yeni çıkarttığım sro client ile giriş yapıyorum bu seferde ana şehrim olan samarkanda gelince oyundan atıyor. refshopitemstockperiod.txt yi silip patchledim yine olmadı. yardımlarınızı bekliyorum..
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO Çözüldü Ana Şehrime Işınlanırken Dc Yeme Sorunu
- Konuyu Başlatan __KhaLeesi__
- Başlangıç tarihi
_RefShopGroup _RefMappingShopGroup _RefObjCommon buralardan serviclerini 0 yapıyorum.Güncel dump atarmısın ?
Service 0 yapsana o npcyi ?
RefObjCommon tablosundan içini boşalt öncelikle
Ekli dosyalar
Oyla
0
Ü
Üye silindi 3096
istersen npclerle ilgili tabları clean dbden aktar
ve npcyi silme kodu araştır sonra npcyi sil
Oyuna Eklenmiş olan ve Silmek istediğin NPC 'nin adını "NPC_SD_JLS_" yazdığım toplamda 3 Adet olan yere yazarsan, Oyundaki spawn olmuş olan npcleri taşımak yerine oradan kaldırırsın. Oyundan o NPC' yi komple silmene veya taşımana gerek yok.
İyi forumlar.
Oyuna Eklenmiş olan ve Silmek istediğin NPC 'nin adını "NPC_SD_JLS_" yazdığım toplamda 3 Adet olan yere yazarsan, Oyundaki spawn olmuş olan npcleri taşımak yerine oradan kaldırırsın. Oyundan o NPC' yi komple silmene veya taşımana gerek yok.
İyi forumlar.
Oyla
0
ben eklediğim npclerin serviclerini 0 yapınca zaten oyuna girebiliyorum. sadece senin dediğin npcninkini yaptıgımda tek basına olmuyor. gizlemek yerine sil mi diyorsun buradaistersen npclerle ilgili tabları clean dbden aktar
İyi forumlar.
Oyla
0
Ü
Üye silindi 3096
tek npc değil son verdiğin dumpta son eklenen tüm npcleri kapsıyor son eklenen 4-5 npc var onları sil istersen npc içeriğini temizledikten sonra tabikiben eklediğim npclerin serviclerini 0 yapınca zaten oyuna girebiliyorum. sadece senin dediğin npcninkini yaptıgımda tek basına olmuyor. gizlemek yerine sil mi diyorsun burada
bak burda öncekinde başka kod yazıyordu şimdikinde bu yazıyor
GetTIDFromObjectID ( 0xA34A)
0xA34A= 41802
ID olarak 41802 aratınca NPC_STONE_SFS
çıkıyor sen son eklenen npclerin içindekileri sil sonra dene tek tek ekleyerek test edip yap sen nerdeyse resmen doldurmuşsun tüm npcleri
Önceki ilk dumpta bu yazıyordu
GetTIDFromObjectID ( 0xA349 )
Bu hatanın sebebi eksik birşeyler var yada yanlış birşeyler var bu npclerde sen önce içindekileri sil ardından npcyi sil yukarlarda verdiğim kodla sonra sorunsuz bi gez şehri atmazsa tek tek ekleyip halledersin .
Oyla
0
hocam dbtomedia direk patchlediğimiz zaman clentless yemeyen uyumlu clean database biliyor musun ya verirsen cok makbule gecer sıfırdan baslamak istiyorum.dbtomedia tüm dblerle uyumlu değil sanırım bende de aynı sorun oluşuyordu dbtomedia ile verileri çekiyorum çıkan dosyaları patch atmak yerine edit yaptıklarımı açıyorum son eklenen kısımlarını clientin dosyasına yapıştırıyorum ve patch atıyorum ve hiç bir sorun oluşmuyor. proğramın çıkardığı dosyaları direkt patchlarsan clientless yersin.
Oyla
0
malesef kardeşim ama @EfsaneSro @Sieger ⋋ sormak lazım varsa onlarda vardır.hocam dbtomedia direk patchlediğimiz zaman clentless yemeyen uyumlu clean database biliyor musun ya verirsen cok makbule gecer sıfırdan baslamak istiyorum.
Oyla
0
bu arada sorun çözülmedi mi hala konuyu kapatalım mı?hocam dbtomedia direk patchlediğimiz zaman clentless yemeyen uyumlu clean database biliyor musun ya verirsen cok makbule gecer sıfırdan baslamak istiyorum.
Oyla
0
db2media ile clientless yemen id'lerin karman çorman olmasından, 14986 id yerine 19687578 id yazmandan kaynaklanır.
Clean'da tüm id'ler sıralı olduğundan ve tablolarda identity aktif olduğundan bu sorun oluşmuyor.
Elinde'ki db'nin tablolarını tek tek kontrol edip, id'leri manuel olarak düzenlerseniz ve nereye bağlı ise oradan da düzenlerseniz db2media sorunsuz olarak çalışır.
Ama DB doluysa, bu işlemi yapmanız günlerinizi alıcak hatta ufak bir hatada GS'nin patlamasına, açılmamasına sebep olucak.
Clean'da tüm id'ler sıralı olduğundan ve tablolarda identity aktif olduğundan bu sorun oluşmuyor.
Elinde'ki db'nin tablolarını tek tek kontrol edip, id'leri manuel olarak düzenlerseniz ve nereye bağlı ise oradan da düzenlerseniz db2media sorunsuz olarak çalışır.
Ama DB doluysa, bu işlemi yapmanız günlerinizi alıcak hatta ufak bir hatada GS'nin patlamasına, açılmamasına sebep olucak.
Oyla
0
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 1 (Kullanıcı: 0, ziyaretçi: 1)