iSRO-R Çözüldü Bir kaç destek ricam.

blackkhawk

.
Aktiflik: 1%
Şovalye 50 mesaj
Thread owner
Merhabalar saygı değer vsro.org ailesi

Sizlerden iki konu da destek rica edeceğim.

Öncelikle isro-r 150 cap sunucu kurulumu başarıyla yaptım. Her şey sorunsuz çalışmakta ve ilerlemekte fakat bir kaç şeyi yapamadım ve bu konuda desteklerinizi beklemekteyim.

Sorunlarıma gelirsek;

1- İsro-cms(isro portal) kurulumunu ne yaptıysam beceremedim. Şu bir site üzerinden kayıt olma mevzusu. Bu yüzden hiç bir arkadaşım vs kayıt olamıyor. Bununla ilgili kurulum videolarını vs izledim fakat bir türlü sonuca ulaşamıyorum. Site gelmiyor bir türlü. 2 gündür aralıksız deniyorum fakat olmuyor. Ya dosyalar bozuk yada ben beceremiyorum bilmiyorum. Bu konuda kurulumda bana yardımcı olacak veya çok uzun vaktinizi almayacaksa kurulumu yapabilecek birini arıyorum.

2- F10 menü açılmıyor. Bununda gerekli kurulum videolarını izledim fakat o video'daki kurulum için gerekli klasör linklerinin bir kaçı çalışmıyor. Bu yüzden dosyalar eksik elimde ve olmuyor kurulum. Bu dosyalar elinde olan varsa paylaşırsa sevinirim.

Bu iki konum kaldı bir tek. Geri kalan her şey tamam. Anydesk vb programlarla bağlantı yapıp hallebilecek veya dosyalar bunlar, kurulum videosu bu şeklinde yardımcı olabilecek varsa desteklerinizi esirgemeyin lütfen. 15 yıllık hayalimi gerçekleştirmek üzereyim. (Konuyu umarım doğru yere açmışımdır, yanlışsa eğer affola.)

İyi günler dilerim.

Bu dosyada isro cms kurulum dosyaları mevcut 2 gün önce bi arkadaşa yapmıştım kaydediyim dedim cmd textinde videodaki kurulum şeyleri var ztn görürsün

Thread owner
Bu dosyada isro cms kurulum dosyaları mevcut 2 gün önce bi arkadaşa yapmıştım kaydediyim dedim cmd textinde videodaki kurulum şeyleri var ztn görürsün
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
1746200154547.png

bu hatayı veriyor link
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

bir de, bende bu video dan deneyerek yaptım harfi harfine her şeyi ama laragonda "web" bastığımda hiç bir şey gelmiyor. Sen bu video da ki gibi sorunsuz kurabildin mi peki? Nerde neyi yanlış yapıyorum bilmiyorum. Hem kendi pc mde hemde vds te denedim olmuyor bir türlü.

evet ilk kurduğumda videodan kurmuştum tekrar tıkla indir

Thread owner
Bende denedim bu dosyalarla ama açamadım. Destek olabilir misin. Uzun sürüyor mu kurulum ? Valla bi tek bu kaldı ya. Bunuda hallettim mi her şey tamam oluyor.

Bende denedim bu dosyalarla ama açamadım. Destek olabilir misin. Uzun sürüyor mu kurulum ? Valla bi tek bu kaldı ya. Bunuda hallettim mi her şey tamam oluyor.
vallaha bende de aynı sorun var. Ne yaptıysam f10 menüsüne giremedim. Eğer yapabiliyorsanız video çekip gerekli linkleri paylaşır mısınız

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt