vSRO Çözüldü char icon scroll

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Atech
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Atech

.
.
Aktiflik: 4%
100 mesaj
Thread owner
merhaba oyunda
1752767104774.png
character icon scroll ekli sağ tık kullan yapıyorum ama hiç bir tepki vermiyor
SRO_VT_LOG
SQL:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

SRO_VT_MARS
SQL:

Thread owner
Oyun içerisinden resim atarmısın menü kısmından
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Panele restart attın ve gerekli maxiguard client taraflı tüm dosyaları eksizsiz geçirdin die umuyorum
1752858196625.png

bu arada iconu hallettim gibi icona sağ tık yapıyorum karakterin yanına geliyor icon hemen kayboluyor
1752858448334.png

1752858502394.png
1752858513895.png

Oyla 0
Oyla 0
Thread owner
Maxiguardın clean menü dosyalarını at istersen onda gözüküyorsa silinmesinede bakıcam eski prosedürlerde silen kısım varmı
Clean menü dosyalarını atınca Icon Manager geldi ve bu şekilde görünüyor
1752862203379.png

İlk önce npcden iconu alıyorum sağ tık yapıyorum ve kullanıyorum icon görünmüyor menüden icon managera giriyorum ve buradan use icon dediğim de kullanmış oluyorum böyle kalsın sıkıntı yok :)
Yalnız yukarıda iki tane boş icon var yani şöyle oluyor örneğin ben TR icon kullandım icon managera iki tane icon gelmiş oluyor birisinin boş sütun birisi dolu sütun dolarak
tam olarak bu şekilde oluyor yani
1752862352722.png

Oyla 0
Clean menü dosyalarını atınca Icon Manager geldi ve bu şekilde görünüyor 1752862203379.png

İlk önce npcden iconu alıyorum sağ tık yapıyorum ve kullanıyorum icon görünmüyor menüden icon managera giriyorum ve buradan use icon dediğim de kullanmış oluyorum böyle kalsın sıkıntı yok :)
Yalnız yukarıda iki tane boş icon var yani şöyle oluyor örneğin ben TR icon kullandım icon managera iki tane icon gelmiş oluyor birisinin boş sütun birisi dolu sütun dolarak
tam olarak bu şekilde oluyor yani 1752862352722.png
O ikitane boş ikon icon tablosunda vardır hatalı eklemiş onları manuel silebilirsin

O ikitane boş ikon icon tablosunda vardır hatalı eklemiş onları manuel silebilirsin
Birde sana nacizane tavsiyem yeni başladıysan hazır sistemlerden çok sıfırdan kendin yaparak eklyerek ilerleki hangi tablo prosedür nerde nasıl çalışır daha çok hakim olursun

Oyla 0
Thread owner

Birde sana nacizane tavsiyem yeni başladıysan hazır sistemlerden çok sıfırdan kendin yaparak eklyerek ilerleki hangi tablo prosedür nerde nasıl çalışır daha çok hakim olursun
daha önceden olan bir boşluklar değil onlar ben ne kadar icon kullanırsam o şekilde oluyor öncesi ve sonrası olarak görsel olarak paylaşmıştım fark edebilirsiniz
birinci görselde icon manager görselinde iki tane icon scroll kullandım iki tanesinde icon görseli görünüyor ve diğer üsttekiler boş yani ben bir tane icon kullanınca bir tane de yukarıda boş olarak oluşuyor sanırım bu önceki prosedürle alakalı olabilir

sıfırdan ilerlediğim vardı tüm işlemleri yedekliyordum sunucuda sıkıntı çıktı benim tüm database yedekleri gitti sadece media pk2 yedekleri duruyor onlarda bir iş yapmaz dedim sıfırdan gözüme zor geldi :)

Oyla 0
your charicon must be 16x16

merhaba oyunda 1752767104774.png character icon scroll ekli sağ tık kullan yapıyorum ama hiç bir tepki vermiyor
SRO_VT_LOG
SQL:

SRO_VT_MARS
SQL:
use my code will be better

SQL:

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt