Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO Çözüldü char icon scroll
- Konuyu Başlatan Atech
- Başlangıç tarihi
Oyun içerisinden resim atarmısın menü kısmından
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:
Panele restart attın ve gerekli maxiguard client taraflı tüm dosyaları eksizsiz geçirdin die umuyorum
bu arada iconu hallettim gibi icona sağ tık yapıyorum karakterin yanına geliyor icon hemen kayboluyor
Oyla
0
Maxiguardın clean menü dosyalarını at istersen onda gözüküyorsa silinmesinede bakıcam eski prosedürlerde silen kısım varmı
Oyla
0
Clean menü dosyalarını atınca Icon Manager geldi ve bu şekilde görünüyorMaxiguardın clean menü dosyalarını at istersen onda gözüküyorsa silinmesinede bakıcam eski prosedürlerde silen kısım varmı
İlk önce npcden iconu alıyorum sağ tık yapıyorum ve kullanıyorum icon görünmüyor menüden icon managera giriyorum ve buradan use icon dediğim de kullanmış oluyorum böyle kalsın sıkıntı yok
Yalnız yukarıda iki tane boş icon var yani şöyle oluyor örneğin ben TR icon kullandım icon managera iki tane icon gelmiş oluyor birisinin boş sütun birisi dolu sütun dolarak
tam olarak bu şekilde oluyor yani
Oyla
0
O ikitane boş ikon icon tablosunda vardır hatalı eklemiş onları manuel silebilirsinClean menü dosyalarını atınca Icon Manager geldi ve bu şekilde görünüyor
İlk önce npcden iconu alıyorum sağ tık yapıyorum ve kullanıyorum icon görünmüyor menüden icon managera giriyorum ve buradan use icon dediğim de kullanmış oluyorum böyle kalsın sıkıntı yok
Yalnız yukarıda iki tane boş icon var yani şöyle oluyor örneğin ben TR icon kullandım icon managera iki tane icon gelmiş oluyor birisinin boş sütun birisi dolu sütun dolarak
tam olarak bu şekilde oluyor yani![]()
Birde sana nacizane tavsiyem yeni başladıysan hazır sistemlerden çok sıfırdan kendin yaparak eklyerek ilerleki hangi tablo prosedür nerde nasıl çalışır daha çok hakim olursunO ikitane boş ikon icon tablosunda vardır hatalı eklemiş onları manuel silebilirsin
Oyla
0
daha önceden olan bir boşluklar değil onlar ben ne kadar icon kullanırsam o şekilde oluyor öncesi ve sonrası olarak görsel olarak paylaşmıştım fark edebilirsinizO ikitane boş ikon icon tablosunda vardır hatalı eklemiş onları manuel silebilirsin
Birde sana nacizane tavsiyem yeni başladıysan hazır sistemlerden çok sıfırdan kendin yaparak eklyerek ilerleki hangi tablo prosedür nerde nasıl çalışır daha çok hakim olursun
birinci görselde icon manager görselinde iki tane icon scroll kullandım iki tanesinde icon görseli görünüyor ve diğer üsttekiler boş yani ben bir tane icon kullanınca bir tane de yukarıda boş olarak oluşuyor sanırım bu önceki prosedürle alakalı olabilir
sıfırdan ilerlediğim vardı tüm işlemleri yedekliyordum sunucuda sıkıntı çıktı benim tüm database yedekleri gitti sadece media pk2 yedekleri duruyor onlarda bir iş yapmaz dedim sıfırdan gözüme zor geldi
Oyla
0
Oyla
0
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 1 (Kullanıcı: 0, ziyaretçi: 1)