Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
KO Paylaşım [Detaylı Anlatım] Skill Eklemek/Düzenlemek
- Konuyu Başlatan TALENT
- Başlangıç tarihi
Teşekkürler
harika
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:
harika tyMerhaba Sevgili vSRO.ORG Ailesi!Bu rehberde Knight Online oyununda yeni bir skill ekleme işlemlerini adım adım anlatacağım. MAGIC tablosundaki skillerin nasıl düzenleneceğinden, ilgili MagicType tablolara skill eklemeye kadar tüm detayları bulacaksınız. Her aşamada hangi alanın ne anlama geldiğini açıklayarak anlaşılır bir şekilde ilerleyeceğim. Aşağıdaki rehberi takip ederek oyuna yeni bir skill ekleyebilir ve gerektiğinde mevcut skilleri düzenleyebilirsiniz. Tüm bu işlemler sırasında her adımı dikkatle takip edin.Başlayalım...
Dikkat: Her adımı dikkatle uygulayın ve dosya düzenlemelerinizi mutlaka yedekleyin.
Skill Eklemek İçin İlk Adım: MAGIC Tablosu
Knight Online'da skillerin kaydedildiği en önemli tablolardan biri MAGIC tablosudur. Bu tabloda tüm skiller ve onların özellikleri yer alır. Şimdi burada yeni bir skill ekleyip, hangi alanların ne işe yaradığını açıklayalım. MAGIC tablosunda özellikle MagicType_1'den MagicType_9'a kadar çeşitli skill grupları vardır ve her biri farklı sınıflara aittir.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***MAGIC Tablosuna Skill Ekleme
MAGIC tablosunda yeni bir satır açarak skill bilgilerini eklemeye başlayalım. Bu tabloda dikkat edilmesi gereken sütunlar şunlardır:
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***MAGIC Tablolarına Bağlı Olarak MagicType Eklemeleri
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***Buff Tiplerinin Tanımı
MagicType_4 tablosu gibi Buff skillerinin bulunduğu tablolarda ise bazı ekstra alanlar var. Bu alanların anlamları:
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***TBL Dosyaları ile Çalışmak
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Bu adımları takip ederek oyuna yeni bir skill ekleyebilir ve gerektiğinde mevcut skilleri düzenleyebilirsiniz. Her adımı dikkatle uygulayın ve dosya düzenlemelerinizi mutlaka yedekleyin.
teşekkürlerMerhaba Sevgili vSRO.ORG Ailesi!Bu rehberde Knight Online oyununda yeni bir skill ekleme işlemlerini adım adım anlatacağım. MAGIC tablosundaki skillerin nasıl düzenleneceğinden, ilgili MagicType tablolara skill eklemeye kadar tüm detayları bulacaksınız. Her aşamada hangi alanın ne anlama geldiğini açıklayarak anlaşılır bir şekilde ilerleyeceğim. Aşağıdaki rehberi takip ederek oyuna yeni bir skill ekleyebilir ve gerektiğinde mevcut skilleri düzenleyebilirsiniz. Tüm bu işlemler sırasında her adımı dikkatle takip edin.Başlayalım...
Dikkat: Her adımı dikkatle uygulayın ve dosya düzenlemelerinizi mutlaka yedekleyin.
Skill Eklemek İçin İlk Adım: MAGIC Tablosu
Knight Online'da skillerin kaydedildiği en önemli tablolardan biri MAGIC tablosudur. Bu tabloda tüm skiller ve onların özellikleri yer alır. Şimdi burada yeni bir skill ekleyip, hangi alanların ne işe yaradığını açıklayalım. MAGIC tablosunda özellikle MagicType_1'den MagicType_9'a kadar çeşitli skill grupları vardır ve her biri farklı sınıflara aittir.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***MAGIC Tablosuna Skill Ekleme
MAGIC tablosunda yeni bir satır açarak skill bilgilerini eklemeye başlayalım. Bu tabloda dikkat edilmesi gereken sütunlar şunlardır:
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***MAGIC Tablolarına Bağlı Olarak MagicType Eklemeleri
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***Buff Tiplerinin Tanımı
MagicType_4 tablosu gibi Buff skillerinin bulunduğu tablolarda ise bazı ekstra alanlar var. Bu alanların anlamları:
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***TBL Dosyaları ile Çalışmak
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Bu adımları takip ederek oyuna yeni bir skill ekleyebilir ve gerektiğinde mevcut skilleri düzenleyebilirsiniz. Her adımı dikkatle uygulayın ve dosya düzenlemelerinizi mutlaka yedekleyin.
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 2 (Kullanıcı: 0, ziyaretçi: 2)