vSRO Çözüldü Devil garden mapini ekleme hk.

deniz8

.
Aktiflik: 3%
100 mesaj Muhafız
Thread owner
Arkadaşlar selam,

Devil garden mapini eklemek istiyorum kendi kullandığım clientte mevcut değil. Bunu nasıl ekleyebilirim var olan clientlerden nereyi ve hangi dosyaları çekmem gerekir?

Çözüm
- Filesta ve Clientte Data.pk2 de, Clientte Map.pk2 Particles.pk2 vs eksiklikler vardı eklendi (iSro pk2'leri kullanıldı)
- Sunucuya ufak bir restart atılarak haritaya giriş sorunu çözüldü
- M'ye basınca kayma mevcuttu fixlendi
- EventZone (Kapılardan dolayı crash) sorunu düzeltildi
bu konuda Arabian mapla ilgili tüm dosyalar mevcut içinde Devil Gardende mevcut.

Oyla 0
Thread owner
Merhaba,
Sorun hala devam ediyor mu?
Merhaba,
Mico'nun attığı konudaki linkteki kısımları yapmaya çalışıyorum o şekilde ekleyebilirsem sorunum çözülmüş olacak.
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Merhaba,
Sorun hala devam ediyor mu?
Selamlar tekrardan import ettim bu dosyada aslında Data de mevcut ama GS bu şekilde hata veriyor. Bilginiz var mıdır acaba? @TALENT

1723216455067.png

Oyla 0
Merhaba,
Mico'nun attığı konudaki linkteki kısımları yapmaya çalışıyorum o şekilde ekleyebilirsem sorunum çözülmüş olacak.
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Selamlar tekrardan import ettim bu dosyada aslında Data de mevcut ama GS bu şekilde hata veriyor. Bilginiz var mıdır acaba? @TALENT

1723216455067.png
Aleyküm selam,

bu hata dosya eksik olduğundan kaynaklanıyor belirtilen dosyayı başka bir datadan çektiğin zaman sorun çözülecektir.Tabi ki client data ile server files içerisindeki datanın aynı olmasına dikkat et.

Oyla 0
Thread owner
Aleyküm selam,

bu hata dosya eksik olduğundan kaynaklanıyor belirtilen dosyayı başka bir datadan çektiğin zaman sorun çözülecektir.Tabi ki client data ile server files içerisindeki datanın aynı olmasına dikkat et.
Bu konudaki iSRO-R Paylaşım - ISRO-R Files 140 Cap 15DG 2022 data,particles ve map pk2leri kendiminkiyle değiştirdim server fileside değiştirdim mape ışınlanabiliyorum mapler gelmiş fakat birkaç problem mevcut:
1- Asıl amacım Devil garden olduğu için BindAssocServerde ARABIA_GARDEN 1 olarak yaptığımda GS Certte kalıyor 0 olunca çalışıyor
2- M ye bastığım zaman aşağıdaki resimler gibi şehirler gözükmüyor ve minimapte simsiyah bunları nasıl düzeltebilirim?

1723223875433.png
1723224083674.png

Oyla 0
kopyaladığını
Bu konudaki iSRO-R Paylaşım - ISRO-R Files 140 Cap 15DG 2022 data,particles ve map pk2leri kendiminkiyle değiştirdim server fileside değiştirdim mape ışınlanabiliyorum mapler gelmiş fakat birkaç problem mevcut:
1- Asıl amacım Devil garden olduğu için BindAssocServerde ARABIA_GARDEN 1 olarak yaptığımda GS Certte kalıyor 0 olunca çalışıyor
2- M ye bastığım zaman aşağıdaki resimler gibi şehirler gözükmüyor ve minimapte simsiyah bunları nasıl düzeltebilirim?

1723223875433.png1723224083674.png
1- RefRegionBindAssocServer,RefRegion,RefInstance_World_Region,RefGame_World_Config,RefGame_World tablolarının girdilerini baştan aşağı kontrol etmeni öneriyorum.
2-Bu sorun media içerisinde verilerin eksik olmasından kaynaklanıyor eğer media verilerini yüklersen sorun çözülecektir.

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt