vSRO Paylaşım Donwhang Fortress (Dunhuang Kalesi)

@risesun97 Kaleler Nasıl Eklenir Konu Açabilirmisiniz Detaylı Müsaitseniz ?

Thread owner
@risesun97 Kaleler Nasıl Eklenir Konu Açabilirmisiniz Detaylı Müsaitseniz ?
Herşeyi tekstlerde yazarak anlattım veritabanı kısmında hangi tablolara ekleme yapacağını da yazdım client için de data ve map klasörlerini gerekli yerlere atarsın en sona da textdata kısmı kalıyor yapamazsan bağlanırım olmazsa

@risesun97

Bo6YvL.png

@risesun97 Kusura Bakmayın Pek Bilmediğimden Herşeyi Sorup Duruyorum Id De Mesela Benim Tablom En Son 41797 İle Bitmiş Sizin Verdiğiniz Veritabanındakilerindede 41798 41799 Böyle Ayarlanacak Demi

Thread owner
risesun97 Üstadım öncelikle paylaşım için teşekkür ederim söylediklerini harfiyen uyguladım Ama Hiç bir şekilde telportla giremiyorum içeri ? sorun nedir ?
Screenshot_4.png
Bandit kalesinin kopyası, açık olduğu halde girmiyorsa araştırmanı öneririm.

[QUOTE = "risesun97, postagem: 7271, membro: 354"]
Olá, eu sou o RiseSun,
Estou aqui novamente com um novo aplicativo para adicionar cor à sua vida. O primeiro e único exclusivo do Ramadã no vsro.org, talvez em todos os fóruns ...
Como pode ser entendido no título, tomei as ações necessárias para compartilhar os arquivos do Donwhang Fortress com você. Tudo o que você precisa fazer é ler os textos com atenção e transferir os arquivos que forneci para os diretórios necessários. Não se esqueça de fazer backups e obrigado antes de iniciar o processo.:)
Divirta-se ...

visuals:
qd7Dod.png
MVqZn1.png
QLbnry.png
XMOgQ3.png
[/ SPOILER]

[SPOILER = "Outra Fortaleza"] Fortaleza de Constantinopla
Fortaleza de Karakoram [/ SPOILER]

36dM3O.png
[/ SPOILER]
[/ CITAÇÕES]