Arkadaşlar merhaba drop olayını çözemedim açıkcası bir kaç birşeyler araştırdım ama prob grup denildiğini gördüm ordaki matematik hesabı nasıl çözemedim 0,1 yazdım server cfg den rateyi 10000 yaptım ama yinede 12 dg nova moon sun çok zor düşüyor baya zor 20000 bin moob atıyorum ölüyor belki bir tane çıkıyor çıkmıyor npc itemde sıkıntı yok fazlasıyla çıkıyor
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO Çözüldü Drop nova moon sun 12dg
- Konuyu Başlatan GAMESRODEDE
- Başlangıç tarihi
bu şekilde yaptımda varmı eksik ?server.cfg'de ki dropitemratio kısmını kontrol et
Ekli dosyalar
Oyla
0
Sox droplarını bu tablodan ayarlama, _RefDropItemGroup - _RefMonster_AssignedItemRndDrop tablolarından kendi sox droplarını oluşturArkadaşlar merhaba drop olayını çözemedim açıkcası bir kaç birşeyler araştırdım ama prob grup denildiğini gördüm ordaki matematik hesabı nasıl çözemedim 0,1 yazdım server cfg den rateyi 10000 yaptım ama yinede 12 dg nova moon sun çok zor düşüyor baya zor 20000 bin moob atıyorum ölüyor belki bir tane çıkıyor çıkmıyor npc itemde sıkıntı yok fazlasıyla çıkıyor![]()
Oyla
0
Bu tabloyu clean item dropları için kullanıyoruz.
server.cfg içerisinden rateni 1000 olarak belirli.
Sox öğelerini drop grup olarak eklemen daha doğru olur.
Oyla
0
hepinize teşekkürlerr deneyeceğim
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:
hocam bununla ilgili eğitim videonuz varmıBu tabloyu clean item dropları için kullanıyoruz.
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:
bununla ilgili bir eğitim videosu varmı kafam karıştıSox droplarını bu tablodan ayarlama, _RefDropItemGroup - _RefMonster_AssignedItemRndDrop tablolarından kendi sox droplarını oluştur
Oyla
0
elinizde hiç ekli bir database varmı mesela ordan alıp denesem ?İllgili anlatımlar var ama konu sahini premium kullanıcılar için düzenlemiş
Oyla
0
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 1 (Kullanıcı: 0, ziyaretçi: 1)