vSRO Çözüldü Eklediğim scrollar Female gözüküyor Nasıl düzenleyebilirim ?

Xian Silkroad

.
.
Aktiflik: 2%
Çırak 100 mesaj
Thread owner
213x12c1.png

Çözüm
önerilen çözümü denedikten sonra dbtomedia yapıp daha sonra itemdata yı patch atmanız gerekiyor Textdata_Object ile bir işlem yapılmıyor
Hocam 2 seçenek var zaten. 1 tanesi ID Çakışmasından kaynaklı olarak başka bir itemin cinsiyetini almıştır. 2. olarak RefObjItem'deki Cinsiyet olayı gibi geliyor aklıma. 3. veya daha fazla seçenek varsa benim bilgim yok maalesef ama bu 2 seçenek aklıma geliyor sadece :)
Thread owner
SRO_VT_SHARD --> dbo._RefObjItem --> ReqGender kısmıyla alakalı durum hocam. Onu "2" ile değiştirirseniz düzelir gibime geliyor.
Öneriniz için teşekkürler. Ancak şuan ReqGender 2 mevcut olan bir itemi kopyaladım sonradan düzenlediğim ne kadar item varsa hepsi femaleye döndü. RefObjCommon = DescStrID128 Kolonunu ve Textdata_Object değişimi yaptım sonrasında sonuç bu

Oyla 0
Öneriniz için teşekkürler. Ancak şuan ReqGender 2 mevcut olan bir itemi kopyaladım sonradan düzenlediğim ne kadar item varsa hepsi femaleye döndü. RefObjCommon = DescStrID128 Kolonunu ve Textdata_Object değişimi yaptım sonrasında sonuç bu
Anladım yani tahminimce sorun orayla alakalıydı da sorun çözülmediyse belki bilgisi olan başka birisi size yardımcı olur :)

Ama mantıken Gender ile alakalı bir şey olduğundan dolayı belirttim :) ^^

Oyla 0
önerilen çözümü denedikten sonra dbtomedia yapıp daha sonra itemdata yı patch atmanız gerekiyor ve daha sonra modülleri resetleyin Textdata_Object ile bir işlem yapılmıyor

Oyla 0
önerilen çözümü denedikten sonra dbtomedia yapıp daha sonra itemdata yı patch atmanız gerekiyor Textdata_Object ile bir işlem yapılmıyor
Hocam 2 seçenek var zaten. 1 tanesi ID Çakışmasından kaynaklı olarak başka bir itemin cinsiyetini almıştır. 2. olarak RefObjItem'deki Cinsiyet olayı gibi geliyor aklıma. 3. veya daha fazla seçenek varsa benim bilgim yok maalesef ama bu 2 seçenek aklıma geliyor sadece :)

Oyla 0
Çözüm
önerdiğiniz çözüm doğru zaten hocam belki arkadaş orayı düzenledikten sonra dbtomedia yapmayı ve daha sonra gs restart atmayı unutmuştur diye cevap vermek istedim

Oyla 0
Thread owner
önerdiğiniz çözüm doğru zaten hocam belki arkadaş orayı düzenledikten sonra dbtomedia yapmayı ve daha sonra gs restart atmayı unutmuştur diye cevap vermek istedim
var olan bir item üzerinden değişiklik yaptığımdada bu yaşanıyor restart patch aklına gelebilecek herşeyi yaptım :)

Oyla 0
Oyla 0
Thread owner
@ByMrNz bu linki inceledikten sonra mı konu açtınız ? eğer göz atmadıysanız bir göz atmanızı tavsiye ederim -> Item female sorunu
çözdüm problemi kendi hatamdan dolayı olmuş nasıl böyle birşey yapmışım hayretler içindeyim :) Herkese desteği için teşekkürler. ( RefObjCommon'daki ekli olan itemleri İtemdataya copy paste yaptığım içinmiş )

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt