Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO Çözüldü Eklediğim scrollar Female gözüküyor Nasıl düzenleyebilirim ?
- Konuyu Başlatan Xian Silkroad
- Başlangıç tarihi
Çözüm
Hocam 2 seçenek var zaten. 1 tanesi ID Çakışmasından kaynaklı olarak başka bir itemin cinsiyetini almıştır. 2. olarak RefObjItem'deki Cinsiyet olayı gibi geliyor aklıma. 3. veya daha fazla seçenek varsa benim bilgim yok maalesef ama bu 2 seçenek aklıma geliyor sadeceönerilen çözümü denedikten sonra dbtomedia yapıp daha sonra itemdata yı patch atmanız gerekiyor Textdata_Object ile bir işlem yapılmıyor
SRO_VT_SHARD --> dbo._RefObjItem --> ReqGender kısmıyla alakalı durum hocam. Onu "2" ile değiştirirseniz düzelir gibime geliyor.
Oyla
1
Öneriniz için teşekkürler. Ancak şuan ReqGender 2 mevcut olan bir itemi kopyaladım sonradan düzenlediğim ne kadar item varsa hepsi femaleye döndü. RefObjCommon = DescStrID128 Kolonunu ve Textdata_Object değişimi yaptım sonrasında sonuç buSRO_VT_SHARD --> dbo._RefObjItem --> ReqGender kısmıyla alakalı durum hocam. Onu "2" ile değiştirirseniz düzelir gibime geliyor.
Oyla
0
Anladım yani tahminimce sorun orayla alakalıydı da sorun çözülmediyse belki bilgisi olan başka birisi size yardımcı olurÖneriniz için teşekkürler. Ancak şuan ReqGender 2 mevcut olan bir itemi kopyaladım sonradan düzenlediğim ne kadar item varsa hepsi femaleye döndü. RefObjCommon = DescStrID128 Kolonunu ve Textdata_Object değişimi yaptım sonrasında sonuç bu
Ama mantıken Gender ile alakalı bir şey olduğundan dolayı belirttim
Oyla
0
önerilen çözümü denedikten sonra dbtomedia yapıp daha sonra itemdata yı patch atmanız gerekiyor ve daha sonra modülleri resetleyin Textdata_Object ile bir işlem yapılmıyorÖneriniz için teşekkürler. Ancak şuan ReqGender 2 mevcut olan bir itemi kopyaladım sonradan düzenlediğim ne kadar item varsa hepsi femaleye döndü. RefObjCommon = DescStrID128 Kolonunu ve Textdata_Object değişimi yaptım sonrasında sonuç bu
Oyla
0
Hocam 2 seçenek var zaten. 1 tanesi ID Çakışmasından kaynaklı olarak başka bir itemin cinsiyetini almıştır. 2. olarak RefObjItem'deki Cinsiyet olayı gibi geliyor aklıma. 3. veya daha fazla seçenek varsa benim bilgim yok maalesef ama bu 2 seçenek aklıma geliyor sadeceönerilen çözümü denedikten sonra dbtomedia yapıp daha sonra itemdata yı patch atmanız gerekiyor Textdata_Object ile bir işlem yapılmıyor
Oyla
0
Çözüm
önerdiğiniz çözüm doğru zaten hocam belki arkadaş orayı düzenledikten sonra dbtomedia yapmayı ve daha sonra gs restart atmayı unutmuştur diye cevap vermek istedimHocam 2 seçenek var zaten. 1 tanesi ID Çakışmasından kaynaklı olarak başka bir itemin cinsiyetini almıştır. 2. olarak RefObjItem'deki Cinsiyet olayı gibi geliyor aklıma. 3. veya daha fazla seçenek varsa benim bilgim yok maalesef ama bu 2 seçenek aklıma geliyor sadece![]()
Oyla
0
var olan bir item üzerinden değişiklik yaptığımdada bu yaşanıyor restart patch aklına gelebilecek herşeyi yaptımönerdiğiniz çözüm doğru zaten hocam belki arkadaş orayı düzenledikten sonra dbtomedia yapmayı ve daha sonra gs restart atmayı unutmuştur diye cevap vermek istedim
Oyla
0
@ByMrNz bu linki inceledikten sonra mı konu açtınız ? eğer göz atmadıysanız bir göz atmanızı tavsiye ederim -> Item female sorunuvar olan bir item üzerinden değişiklik yaptığımdada bu yaşanıyor restart patch aklına gelebilecek herşeyi yaptım![]()
Oyla
0
çözdüm problemi kendi hatamdan dolayı olmuş nasıl böyle birşey yapmışım hayretler içindeyim@ByMrNz bu linki inceledikten sonra mı konu açtınız ? eğer göz atmadıysanız bir göz atmanızı tavsiye ederim -> Item female sorunu
Oyla
0
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 2 (Kullanıcı: 0, ziyaretçi: 2)