vSRO Çözüldü Event Dress

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MMTD
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MMTD

.
Aktiflik: 15%
Lord 500 mesaj
Thread owner
Maxiguard kullanıyorum event alanına girerken bir takıma farklı dress diğer takıma farklı bir dress verebileceğimiz bir ayar var mı baktım o kadar da bulamadım da event ayarları kısmında takımlı eventlere suit veriyor onun yerine sadece o worldid girildiğinde suit yerine üzerine direkt takılı şekilde dress verilmesi yapılacak bir tablo ya da proc var mıdır?

Çözüm
charactervisualchange.txt'de skillid ile eşleştirince çalışıyor ama şöyle çalışıyor sadece kanatlar geliyor dress gelmiyor bu seferde objcommon'dan bsr yolunu yazınca teleport olduktan sonra oyun crash veriyor ama normal bir şekilde aynı dressi konsoldan indirip denediğim de sorunsuz bir şekilde oluyor oyun crash vermiyor.
Thread owner
Onu yapınca mavi - kırmızı suit giydiriyor onun yerine istediğim dressi char üzerinde direkt başlatmak

Oyla 0
Onu yapınca mavi - kırmızı suit giydiriyor onun yerine istediğim dressi char üzerinde direkt başlatmak
ilginç bir edit isteği :D çok önemli değil bence ve gereksiz olarak görüyorum adamın event öncesi üzerindeki avatarı bluelar dahil kayıt altına alıp event sonrası geri vermek zorundasın mesela buna ne gerek var :D yapmasına yaparım kolay ama çok anlamsız geldi bana

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt