vSRO Çözüldü Gacha Machine problem

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan burkeyy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

burkeyy

.
.
Aktiflik: 5%
Lord Yetkili 100 mesaj
Thread owner
Bir database üzerinde çalışıyordum editleri bir kısma kadar getirdikten sonra fark ettim ki Gacha Machine ve o Bozdurduğumuz dayı yok.
Nest tablosunda veriler var.

1769272149546.webp

Tactics girdisi var.

1769272182168.webp

_RefObjCommon girdisi var ve service 1

1769272220020.webp

Ancak NPC görünmüyor anlam veremedim.
1769272243424.webp

Maxiguard procedürü ile oluşturamıyorum NPC'yi mesela.

Çözüm
Şimdi canlı yayında sorunun gachaitemset.txt'ten olmadığını fark ettik. Sorun tamamıyla server.cfg üzerinden PK lığı kapatmak amacıyla eklemiş olduğum VIOLANCE_RESTRICT TEENAGE komutu yüzünden kaynaklandığını fark ettik.
Yok hocam zaten yanına ışınlandığımda Alex'te kine ışınlıyor ama yine yok. Hani clientte problem olsa diyeceğim crash versin vermiyor.
Aklım almadı :)
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

1769272473138.webp
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Database üzerinde ilerlememiş olsam gerekirse baştan başlarım ancak bir hayli ilerledim. Bilemedim hiç aklıma da gelmedi.
Tab_RefHive girdilerini kontrol ettinizmi sorun bunlarla ilgili duruyor o tablonun verilerini paylaşmamışsınız silindiyse onlar npc spawn olamaz Tab_RefNest tablosundaki ID lerden bunu anlıyorum, Tab_RefNest tablosuna yeni veri eklenirken, dwHiveID leri eski olarak kalmış.

Oyla 0
Thread owner
Hocam ekstra durumlardan dolayı ilgilenemedim ama son kontrol olarak tüm npc eklemelerini vs. yeni ID ler üzerinden ve nest id ler ile yapacağımı düşünüyorum. Durumu yarın gün içinde size bilgilendireceğim.

Oyla 0
Thread owner
Hocam maalesef hala daha çözüm üretemedim npc yi yeniden eklediğimde gs açılmıyor zaten.
Elim kolum bağlı :)

Oyla 0
Hocam maalesef hala daha çözüm üretemedim npc yi yeniden eklediğimde gs açılmıyor zaten.
Elim kolum bağlı :)
Hocam onlar ekli sadece yerlerinde değil die düşünüyorum elimizde var olan bir db de o Npc lerin nest ve hivelerini karşılaştırma yaparmısınız

Oyla 0
Thread owner
Dm üzerinden anydesk bilgilerinizi bırakın bağlanıp kontrol edelim.
Bıraktım hocam teşekkürler beklemedeyim.

Hocam onlar ekli sadece yerlerinde değil die düşünüyorum elimizde var olan bir db de o Npc lerin nest ve hivelerini karşılaştırma yaparmısınız
Hocam karşılaştırma yaptım, şöyle açıklayayım hemen hemen bunların hepsini yapacak bilgiye sahibim normalde akıl tutulması yaşamış olabilirim diye kontrol ettim tabi ki de :)

Oyla 0
Bıraktım hocam teşekkürler beklemedeyim.

Hocam karşılaştırma yaptım, şöyle açıklayayım hemen hemen bunların hepsini yapacak bilgiye sahibim normalde akıl tutulması yaşamış olabilirim diye kontrol ettim tabi ki de :)
Doğrudur hocam aynı sorunu geçmiş dönemde ben başka Npc lerde yaşamıştım ondan mantık yürüttüm

Oyla 0
Bir database üzerinde çalışıyordum editleri bir kısma kadar getirdikten sonra fark ettim ki Gacha Machine ve o Bozdurduğumuz dayı yok.
Nest tablosunda veriler var.

1769272149546.webp
Tactics girdisi var.

1769272182168.webp

_RefObjCommon girdisi var ve service 1

1769272220020.webp

Ancak NPC görünmüyor anlam veremedim.
1769272243424.webp

Maxiguard procedürü ile oluşturamıyorum NPC'yi mesela.
Merhaba,

select * from Tab_RefTactics where dwObjID=9252

select * from Tab_RefNest where dwTacticsID=1119

select * from Tab_RefHive where dwHiveID IN (2,5,6,12,301,554)

bunları execute diyip sonuçları paylaşırsanız yardımcı olabilirim.

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt