vSRO Çözüldü Gacha Machine problem

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan burkeyy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

burkeyy

.
.
Aktiflik: 5%
Lord Yetkili 100 mesaj
Thread owner
Bir database üzerinde çalışıyordum editleri bir kısma kadar getirdikten sonra fark ettim ki Gacha Machine ve o Bozdurduğumuz dayı yok.
Nest tablosunda veriler var.

1769272149546.webp

Tactics girdisi var.

1769272182168.webp

_RefObjCommon girdisi var ve service 1

1769272220020.webp

Ancak NPC görünmüyor anlam veremedim.
1769272243424.webp

Maxiguard procedürü ile oluşturamıyorum NPC'yi mesela.

Çözüm
Şimdi canlı yayında sorunun gachaitemset.txt'ten olmadığını fark ettik. Sorun tamamıyla server.cfg üzerinden PK lığı kapatmak amacıyla eklemiş olduğum VIOLANCE_RESTRICT TEENAGE komutu yüzünden kaynaklandığını fark ettik.
Thread owner
Herkese merhabalar.

Arkadaşlar @iMonarch ile birlikte düzelttik problemi tahminimize göre dbtomedia "gachaitemset.txt" dosyasını bozmuş bir uyuşmazlıktan dolayı tüm Gacha NPC lerini göstermiyor gibi bur bug yaratmış benmi düzeltiyorum bilmiyorum ama durum çözüldü.

Oyla 0
Herkese merhabalar.

Arkadaşlar @iMonarch ile birlikte düzelttik problemi tahminimize göre dbtomedia "gachaitemset.txt" dosyasını bozmuş bir uyuşmazlıktan dolayı tüm Gacha NPC lerini göstermiyor gibi bur bug yaratmış benmi düzeltiyorum bilmiyorum ama durum çözüldü.
Gacha npc /invisible falan yazmıştır kesin :ROFLMAO::ROFLMAO:

Oyla 0
Thread owner
Şimdi canlı yayında sorunun gachaitemset.txt'ten olmadığını fark ettik. Sorun tamamıyla server.cfg üzerinden PK lığı kapatmak amacıyla eklemiş olduğum VIOLANCE_RESTRICT TEENAGE komutu yüzünden kaynaklandığını fark ettik.

Oyla 0
Çözüm
Yayında ben de özellikle izledim gachaitemset.txt ile ilk etapta nasıl tetiklendiğini anlamadım geçen fixlenmişti lakin tekrar yayından izleyince ve görünce gachaitemset.txt %100 olarak olmadığını gördüm ben de sonrasında "VIOLANCE_RESTRICT TEENAGE" alakalı bir işlem yapıldı ve çözüldü şaşırtıcı ama yeni bir şey öğrendim ben de :D

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt