Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO Çözüldü Game Server Hatası
- Konuyu Başlatan ESoyunmez
- Başlangıç tarihi
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çözüm
Konu tartışmanın seviyesiz şekilde ilerlememesi adına kapatılmıştır.
Lütfen forumda birbirimize saygılı ve seviyeli şekilde iletişim kuralım.
Gereksiz polemiklere girmemeye özen gösterelim.
Forum Kuralları
Lütfen forumda birbirimize saygılı ve seviyeli şekilde iletişim kuralım.
Gereksiz polemiklere girmemeye özen gösterelim.
Forum Kuralları
GS nin bulunduğu pencereyi büyütüp atarmısınız hatalar bak orda yazıyor. net bir şekilde görelim önce
Oyla
0
databaseyi tekrar yüklüyorum hocam databasenın sahibinin dediğine göre sorunsuz db imiş ama bilmiyoruz tekrar yüklüyoruz tekrar aynı hatayı alırsam bilgilendıricemGS nin bulunduğu pencereyi büyütüp atarmısınız hatalar bak orda yazıyor. net bir şekilde görelim önce
Oyla
0
HOCAM ARKADAŞA GÖRE HİÇ BİR SORUN YOKMUS KENDİSİYLE SABAH KONUSTUM SÜREKLİ DB'DE HATA YOK İŞİNE BAK UĞRASTIRMA BENİ GİBİ CÜMLELER ALDIM O YÜZDEN BU ARKADAŞTAN PEK Bİ ÜMİDİM YOK :/Erkan enaktarlar koltuğun altında galip beni ara @Erkan HANÇER
Oyla
0
USE SRO_VT_SHARD
Çıkan sonuçların service 0 yap açılır geçici bir çözümdür. Mutak çözüm eksik olan idleri eklemektir.
GO
SELECT t.ID, t.AssocRefObjID
FROM _RefTeleport t
LEFT JOIN _RefObjCommon o ON t.AssocRefObjID = o.ID
WHERE t.Service = 1 AND o.ID IS NULL;
Doğrusu bu kankam ama yine çalışmaz database bozuk baktım ID çakışması vs var
Oyla
0
Editlenmiş oyunları bir kenara bırakarak clean DB üzerinden işlem yapmaya başlamanız sizin için daha iyi olacaktır. 3 günlük bir şeyden bahsediyorsunuz; 3 gün içerisinde en azından başka bir şey öğrenebilirdiniz. Vaktinizi boşa harcamayın. İyi günler dilerim.
Oyla
0
Birader aramızda özel olan konuşmayı insanların içinde paylaşman senin ne kadar olgun bi adam olduğunu gösteriyor, konuyu illa burada yazdıracaksın bana, db'de sorun yok diye kaç kere tekrar ettim hala ısrarla aynı şeyi tekrar ediyorsun, sözüme itibar etmeyip aynı şeyi tekrar ediyor ve ben sana aynı şeyi tekrar sormazsan sevinirim üstadım dediğimde ise bu nasıl tavır diyorsun, kusura bakma ya benden başkasının olmayan db'de yine benim vereceğim cevabın önemli olduğu, söylediğimin geçerli olması gereken yerde hala ısrarla aynı şeyleri tekrar edip seni uyardığım için kusura bakmaHOCAM ARKADAŞA GÖRE HİÇ BİR SORUN YOKMUS KENDİSİYLE SABAH KONUSTUM SÜREKLİ DB'DE HATA YOK İŞİNE BAK UĞRASTIRMA BENİ GİBİ CÜMLELER ALDIM O YÜZDEN BU ARKADAŞTAN PEK Bİ ÜMİDİM YOK :/
Oyla
0
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 1 (Kullanıcı: 0, ziyaretçi: 1)