vSRO Paylaşım Guardsız Yada Guardlı Kovboi-Tools Programı İle Unique İstediğin Saat-Gün-Tarihte Ayarlama

Thread owner
Çok teşekkür ederim :)
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Teşekkür ederim ama sorum bu değildi, bu program haricinde nasıl spawn ettirebiliriz.
maxiguardda programsız spawn ettireceksen

EXEC SRO_VT_LOG..Spawnned_gardenjobstr 3 BUNU SCHEULDE GİRCEN BİTTİ

NOTİCE ÖRNEĞİ OLARAK KGUARDEDGE ÖRNEĞİ VERDİM SİZ KENDİ MAXİ GUARDINIZA GÖRE NOTİCE GEÇİREBİLİRSİNİZ.
*** Hidden text: cannot be quoted. ***

PROGRAMI CALIŞTIRMAK İÇİN İSTER SQL AGENTTAN İSTERSENİZDE BURDAN New Diyince Karşınıza Query Editör kısmı çıkacak oraya
exec SRO_VT_LOG.._roc 2 Yazmanız yeterli....
1730894320034.png

FOR THE PROGRAM TO WORK, YOU NEED TO INTRODUCE EVENTBOT CHARIN INTO THE GAME, IF YOU ARE USING MAXIMGUARD, YOU DO NOT NEED THIS.

1730895135111.png
thanks for share

Teşekkürler

Çok teşekkür ederim :)
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Teşekkür ederim ama sorum bu değildi, bu program haricinde nasıl spawn ettirebiliriz.
Sql Agent Server Kullanarak Guardsız Spawn Ettirebilirsin istediğin saat Biraz araştırma ile yapabilirsiniz

NOTİCE ÖRNEĞİ OLARAK KGUARDEDGE ÖRNEĞİ VERDİM SİZ KENDİ MAXİ GUARDINIZA GÖRE NOTİCE GEÇİREBİLİRSİNİZ.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

PROGRAMI CALIŞTIRMAK İÇİN İSTER SQL AGENTTAN İSTERSENİZDE BURDAN New Diyince Karşınıza Query Editör kısmı çıkacak oraya
1730894320034.png

PROGRAMIN ÇALIŞMASI İÇİN EVENTBOT CHARINI OYUNA SOKMANIZ LAZIM MAXİGUARD KULLANIYORSANIZ BUNA GEREK YOKTUR.

1730895135111.png
teşekkürler

1730894320034.png

PROGRAMIN ÇALIŞMASI İÇİN EVENTBOT CHARINI OYUNA SOKMANIZ LAZIM MAXİGUARD KULLANIYORSANIZ BUNA GEREK YOKTUR.

1730895135111.png
teşekürler

1730894320034.png

1730895135111.png
teşekkürler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt