Merhaba, bir süre önce yıllık izine çıktım. Boş vaktimi kişisel cihazıma vsro server kurup, editleyerek geçirmek istiyorum. Fakat 10 yıla yakın süredir bu işlere vakit ayıramıyordum. Birçok farklı paylaşım yapıldığını görüyorum. Birçoğunun ya linkleri ölmüş yada dosyalar eksik. Sıfırdan, edit görmemiş, aşağıdaki veri tabanı ve clienti indirmeyi düşünüyorum. Fakat eksiksiz ve güncel bir files ne yazık ki bulamadım. virüssüz, reklamsız DATABASE + CLIENT + SERVER FILES önerisi yapabilecek varsa çok duacısı olurum.
Özet: Edit görmemiş, database + client + temiz güncel files dosyalarına ihtiyacım vardır.
Vakit ayırıp, dönüş yapan herkese şimdiden teşekkür ederim.
Merhabalar Değerli vsro.org üyeleri bugun sizlere bu işlere sıfırdan başlamak isteyenler için hiç edit yüzü görmemiş bir Database ve Client Paylaşıcam İyi Forumlar Dilerim!
Linkler Süresizdir !Database İndirme Linki :
Client İndirme Linki...
Özet: Edit görmemiş, database + client + temiz güncel files dosyalarına ihtiyacım vardır.
Vakit ayırıp, dönüş yapan herkese şimdiden teşekkür ederim.
vSRO Paylaşım Konu 'Clean Database ve Client Paylaşımı vsro.org/Thor'
Merhabalar Değerli vsro.org üyeleri bugun sizlere bu işlere sıfırdan başlamak isteyenler için hiç edit yüzü görmemiş bir Database ve Client Paylaşıcam İyi Forumlar Dilerim!
Linkler Süresizdir !
İçeriği görüntülemek için Giriş yapın veya Kayıt olun.
Client İndirme Linki...
- Thor
- client database silkroad vsro
- Cevaplar: 306
- Forum: VSRO Database Paylaşımları