vSRO Çözüldü Inventory expansion 3.Pageyi açmıyor ?

realmardinspor

.
Aktiflik: 12%
500 mesaj Muhafız
Thread owner
Adsız.png

Dostlar Sadece 1 Page açıyor. Bunu bugsuz sorunsuz 3.Pageyi full şekilde açabilir şekilde nasıl yapabiliriz ?

RefObjItem de Param1 değeri 32 gösteriyor. orayı kaç yapmam gerek veya başka yolu varmı ?

Bir paylaşım var bu konu hakkında ama link kırık malsf.

Thread owner
Oyla 0
Orj item sadece +32 slot ekler, page 2 açık ise page 3 açılır ama doğrudan page 1 den page 3 ü açamaz çünkü sadece max +32 ile çalışacak şekilde jmx tasarlamış. İşte biz custom bir item ekleyerek tüm slotları açabileceğiz. Üstelik teleport olma zorunluluğu yok. Kısacası orj item gibi çalışacak.

Mevcut itemin teleport gerektirmeyen bir kopyasını ekleyelim:

SQL:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

İtemi ekledik, şimdi yaptığım dll yi GS ye inject edip çalıştıralım. _AddLogItem aracılığı ile item kullanıldığında slot güncellemesi yapacak ve karakter zaten itemi kullanmışsa tekrar tekrar güncelleme yapmayacak. Olası bir hataya karşı itemi geri verecek. Sen ek bir kontrol yapmak zorunda değilsin, dll içinde de ben kontrolleri yaptım herhangi bir bug oluşturmayacak. Ben nasıl verdiysem öyle kullan.

SQL:

SQL:

SQL:

Oyla 0
Thread owner
Orj item sadece +32 slot ekler, page 2 açık ise page 3 açılır ama doğrudan page 1 den page 3 ü açamaz çünkü sadece max +32 ile çalışacak şekilde jmx tasarlamış. İşte biz custom bir item ekleyerek tüm slotları açabileceğiz. Üstelik teleport olma zorunluluğu yok. Kısacası orj item gibi çalışacak.

Mevcut itemin teleport gerektirmeyen bir kopyasını ekleyelim:

SQL:

İtemi ekledik, şimdi yaptığım dll yi GS ye inject edip çalıştıralım. _AddLogItem aracılığı ile item kullanıldığında slot güncellemesi yapacak ve karakter zaten itemi kullanmışsa tekrar tekrar güncelleme yapmayacak. Olası bir hataya karşı itemi geri verecek. Sen ek bir kontrol yapmak zorunda değilsin, dll içinde de ben kontrolleri yaptım herhangi bir bug oluşturmayacak. Ben nasıl verdiysem öyle kullan.

SQL:

SQL:

SQL:

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

Tşkkür ederim ❤️

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt