Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Orj item sadece +32 slot ekler, page 2 açık ise page 3 açılır ama doğrudan page 1 den page 3 ü açamaz çünkü sadece max +32 ile çalışacak şekilde jmx tasarlamış. İşte biz custom bir item ekleyerek tüm slotları açabileceğiz. Üstelik teleport olma zorunluluğu yok. Kısacası orj item gibi çalışacak.
Mevcut itemin teleport gerektirmeyen bir kopyasını ekleyelim:
İtemi ekledik, şimdi yaptığım dll yi GS ye inject edip çalıştıralım. _AddLogItem aracılığı ile item kullanıldığında slot güncellemesi yapacak ve karakter zaten itemi kullanmışsa tekrar tekrar güncelleme yapmayacak. Olası bir hataya karşı itemi geri verecek. Sen ek bir kontrol yapmak zorunda değilsin, dll içinde de ben kontrolleri yaptım herhangi bir bug oluşturmayacak. Ben nasıl verdiysem öyle kullan.
Orj item sadece +32 slot ekler, page 2 açık ise page 3 açılır ama doğrudan page 1 den page 3 ü açamaz çünkü sadece max +32 ile çalışacak şekilde jmx tasarlamış. İşte biz custom bir item ekleyerek tüm slotları açabileceğiz. Üstelik teleport olma zorunluluğu yok. Kısacası orj item gibi çalışacak.
Mevcut itemin teleport gerektirmeyen bir kopyasını ekleyelim:
İtemi ekledik, şimdi yaptığım dll yi GS ye inject edip çalıştıralım. _AddLogItem aracılığı ile item kullanıldığında slot güncellemesi yapacak ve karakter zaten itemi kullanmışsa tekrar tekrar güncelleme yapmayacak. Olası bir hataya karşı itemi geri verecek. Sen ek bir kontrol yapmak zorunda değilsin, dll içinde de ben kontrolleri yaptım herhangi bir bug oluşturmayacak. Ben nasıl verdiysem öyle kullan.
vSRO.ORG; 5651 Sayılı Kanun kapsamında BTK tarafından onaylı Yer Sağlayıcı'dır.
Bu sebeple içerikleri kontrol etme ya da araştırma yükümlülüğü yoktur.
Hukuka ve mevzuata aykırı olduğunu düşündüğünüz içeriği BURADAN bildirebilirsiniz. İletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde gerekli işlemler yapılacaktır.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.