130 Cap İronsro v3.1 ALINTI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan garez41
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sağlam editçi bir arkadaş şu karakter efekt, awaken , pokemon petler, gibi özel editleri çekip güzel bir dosya haline getirebilir mi? bir çoğu piyasada yok varsa bile yarım yamalak buglu çalışmıyor şimdiden teşekkürler. bu arada banner psd paylaşacağım ama arka plan resmi lazım güzelinden elinde olan bana atabilir mi?

Client - Server Files cap 140

Info Server Files

visit

Link DownLoad Client + Files + Program

Database Working sqlserver 2014
teşekkürler paylaşım için <3

sağlam editçi bir arkadaş şu karakter efekt, awaken , pokemon petler, gibi özel editleri çekip güzel bir dosya haline getirebilir mi? bir çoğu piyasada yok varsa bile yarım yamalak buglu çalışmıyor şimdiden teşekkürler. bu arada banner psd paylaşacağım ama arka plan resmi lazım güzelinden elinde olan bana atabilir mi?

@Database senden bahsediyor ciğerim, yap şovunu :D

Editten anlamam hazır almayı severim
olum adam da zaten dbde olanları biri çeksinde paylaşsın diyor, editle demiyor sana.
çekme işlerini sen yaparsın, seversin sağdan soldan bişeyler araklamayı :D

Bu db yi bi türlü çalıştıramadım gameserver de local overlap hatası veriyor merak etmişimdir hep kurabilen birisi naısl yaptığını desin :D

Bu Arada Clıent Ve Dbyı Paylasa Bılme Imkanın Varsa Makbule Gecer PIYASADA OLan Lınk Ucretlı Olmus Artık :D

Bu Arada Clıent Ve Dbyı Paylasa Bılme Imkanın Varsa Makbule Gecer PIYASADA OLan Lınk Ucretlı Olmus Artık :D
Ücretli değil bak linki kopyala jdownloadere ekle part part indirsin toplu indir dersen premium ister paralı üyelik yani linki ekle jdownloadere kendisi part part indirir ben öyle indirdim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Etiketler
Etiketler Etiketler
140cap alıntı vsro
Geri
Üst Alt