Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
130 Cap İronsro v3.1 ALINTI
- Konuyu Başlatan garez41
- Başlangıç tarihi
Forumda çok sorunu olan, sorunlar bölümüne günlük 1-2 sorun topici açan ve sorunları çözdükten sonra paylaşan, bu tür konularda elinden geldiğince yardım eden ve son zamanlarda sorunlarının çözümünde paylaşımcı olman dikkatimi çekti. Şahsım adına bu davranışından dolayı tebrik ederim.Buyur tek link mega : MEGA
Skill'ler konusunda yaptığım ver yansından sonra baya bi düzene girdin, başarılarının devamını dilerim.
Teşekkür ederim kardeşimForumda çok sorunu olan, sorunlar bölümüne günlük 1-2 sorun topici açan ve sorunları çözdükten sonra paylaşan, bu tür konularda elinden geldiğince yardım eden ve son zamanlarda sorunlarının çözümünde paylaşımcı olman dikkatimi çekti. Şahsım adına bu davranışından dolayı tebrik ederim.
Skill'ler konusunda yaptığım ver yansından sonra baya bi düzene girdin, başarılarının devamını dilerim.![]()
Arkadaşlar dbyi localde kuruyorum fakat shard ve gs Overlap hatası veriyor CERT'de kalıyor. Kuran kişiler yardımcı olabilirmi? Başka database kurup denedim hiç bir sıkıntı yok oyuna giriyorum. Bu database kurunca böyle oluyor. İP Çakışması diyeceksiniz fakat hiç bir işlem yapmadım ve yorumları okuduğum kadarıyla oyunu açabilen var
Yardımcı olursanız sevinirim.
Başka gs ile açıldığını söyleyen var. Netten başka files bul gameserverleri dene istersen.Arkadaşlar dbyi localde kuruyorum fakat shard ve gs Overlap hatası veriyor CERT'de kalıyor. Kuran kişiler yardımcı olabilirmi? Başka database kurup denedim hiç bir sıkıntı yok oyuna giriyorum. Bu database kurunca böyle oluyor. İP Çakışması diyeceksiniz fakat hiç bir işlem yapmadım ve yorumları okuduğum kadarıyla oyunu açabilen varYardımcı olursanız sevinirim.
hocam hepsini denedim fakat olmuyor bağlanıp yardımcı olabilirmisin peki
Başka gs ile açıldığını söyleyen var. Netten başka files bul gameserverleri dene istersen.
Maalesef ben kurmadım zamanında bende de gs de hata verdi uğraşmadım.hocam hepsini denedim fakat olmuyor bağlanıp yardımcı olabilirmisin peki
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 2 (Kullanıcı: 0, ziyaretçi: 2)