ecSRO Paylaşım ISRO 1.059 Client – Unpack

ecsro içinmi bu kısaca amacı anlamadım tam olarak misal unpack yaptın tmm onu anladım ne işe yarıyor misal onu merak ettim ve istediğin yardım şeyi ney bende yapay zekaya yaptırmaya çalışayım

bu arada paylaşım için teşekkürler

Thread owner
ecsro içinmi bu kısaca amacı anlamadım tam olarak misal unpack yaptın tmm onu anladım ne işe yarıyor misal onu merak ettim ve istediğin yardım şeyi ney bende yapay zekaya yaptırmaya çalışayım

bu arada paylaşım için teşekkürler
Rica ederim. Bu isro 1.059 clientinin sro_client.exe sinin unpack edilmiş hali unpack edilmeden sro_client içindeki gameguard vs. gözükmediği için gameguardı bypass edemiyorduk guardı kaldırdıktan sonra SRO_Global_TestBed_v1010 server files ile uyumlu hale getirmek için çalışmalara başlanabilir.

Arkadaşım, ecsro'yu test etmek için hangi istemciyi kullandın? Macro Dll PinkLife

Çalışan istemciye bağlantıyı gönderebilirseniz çok memnun olurum.

Test ettiğim istemcilerin hiçbiri, açıldıklarında bile çalışmadı.

Thread owner
Arkadaşım, ecsro'yu test etmek için hangi istemciyi kullandın? Macro Dll PinkLife
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

Çalışan istemciye bağlantıyı gönderebilirseniz çok memnun olurum.

Test ettiğim istemcilerin hiçbiri, açıldıklarında bile çalışmadı.
forumda paylaşılan ecsro devkiti soruyorsanız SRO_Global_TestBed_v1010 clientinde çalıştırdım.

forumda paylaşılan ecsro devkiti soruyorsanız SRO_Global_TestBed_v1010 clientinde çalıştırdım.
Tamam, teşekkür ederim, şimdi deneyeceğim.
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

S.jpg

DLL'i enjekte ederken gerçekten işe yaramıyor, işte bu oluyor.

Thread owner
Tamam, teşekkür ederim, şimdi deneyeceğim.
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

S.jpg
DLL'i enjekte ederken gerçekten işe yaramıyor, işte bu oluyor.
Bunu client klasörünün içine at ve rardan çıkar başka hiç birşey yapmadan oyuna gir senin için hazırladım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt