Önemli:"öncelikle db yedeğini alalım sonra işleme başlayalım"
Öncelikle bir gm konsoldan hole f3 yapıp kullanmadığımız bir dungeonu seçiyoruz örneğin ben ITEM_ETC_TELEPORT_HOLE_FLAME_71_80_LEVEL_1 " Dungeonu seçtim
_RefInstance_World_Start_Pos seçtiğimiz yerin WorldId si "69"
gm konsoldan seçmek istediğimiz yere gelip /addrallypoint yazıyoruz
ve yanda cıkan region ve -x-y-z yazıyoruz bazen regionu doğru veremeyebiliyor o yüzden regiona ref_teleporttan bakmanız daha mantıklı olacaktır.
ardından _RefInstance_World_Region a girip atıyorum 26009 WorlIdsi 69
buraya resimdeki gibi sizin regionunuz ne ise girdikten sonra
_RefGame_World_Config e girip istediğimiz level giriş aralığını yazıyoruz.
ben 101 e 105 yaptım sizde cap inize göre ayarlarsınız ardından seçtiğiniz bölgenin benim flame olduğu için triggeri zaten her db de mevut
71-80 LEVEL FLAMENİN TRİGGERLARI A1 DİR LEVEL 2 A2 DİYE ... GİDER BİZİM SEÇTİĞİMİZ DUNGEON A1
REFOBJCOMMONA GELİP CTRL 2 YAPIP CODENAME KISMINA :MOB_GOD_FLAME_ADJUTANT_A1
Yazıp taratıyoruz İd yi kopyalayıp
SRO_VT_SHARD NEW QUERY DİYİP
select*from Tab_RefHive where dwHiveID in (select dwHiveID from Tab_RefNest where dwTacticsID in (select dwTacticsID from Tab_RefTactics where dwObjID=36201)) - COMMONDAKİ İD Yİ YAZIYORUZ
DW HIVE IDSİ HEMEN TARATINCA CIKTI EVET ŞİMDİ REF NESETE GELİYORUZ
GELMEDEN ÖNCE REF OBJ COMMONA GİRİP BOSS UNİQE MİZİNDE COMMONDAN İD SİNE BAKIYORUZ
MOB_GOD_FLAME_COWKING_A1 YAZIP TARATTIK
NEW QUERY DİYİP AYNI TAKTİKLE TEKRAR BAKTIK
REF NESTE GİRİP REF HIVEIDLERİ TEK TEK SIRASIYLA YAZDIK
ARDINDAN X-Y-Z REGİON KORDİNASYONLARINI GM KONSOLDAN /addrallypoint Yazarak tek tek yazdık bu regionlar 69 gameworldid sine kayıtlı olduğu için tekrardan regionunu girmemize gerek yok
ve bytype kısmına gelip
bossumuzun sonradan cıkmasını istediğimiz için 780 bytypesini sini 0 yaptık diğerlerini bir yaptık.
ve bsr sini istediğiniz gibi commondan değiştirebilirsiniz istediğiniz mobun o sizin fantazinize kalmış şimdi test edelim.
TAŞIMIZA GİRİŞ YAPTIK ŞİMDİ TEK TEK KESİYORM
evet hepsini kestik ve son mobumuz çıktı inşallah düzgün anlatabilmişimdir. mantık bu şekilde
Öncelikle bir gm konsoldan hole f3 yapıp kullanmadığımız bir dungeonu seçiyoruz örneğin ben ITEM_ETC_TELEPORT_HOLE_FLAME_71_80_LEVEL_1 " Dungeonu seçtim
_RefInstance_World_Start_Pos seçtiğimiz yerin WorldId si "69"
gm konsoldan seçmek istediğimiz yere gelip /addrallypoint yazıyoruz
ve yanda cıkan region ve -x-y-z yazıyoruz bazen regionu doğru veremeyebiliyor o yüzden regiona ref_teleporttan bakmanız daha mantıklı olacaktır.
ardından _RefInstance_World_Region a girip atıyorum 26009 WorlIdsi 69
buraya resimdeki gibi sizin regionunuz ne ise girdikten sonra
_RefGame_World_Config e girip istediğimiz level giriş aralığını yazıyoruz.
ben 101 e 105 yaptım sizde cap inize göre ayarlarsınız ardından seçtiğiniz bölgenin benim flame olduğu için triggeri zaten her db de mevut
71-80 LEVEL FLAMENİN TRİGGERLARI A1 DİR LEVEL 2 A2 DİYE ... GİDER BİZİM SEÇTİĞİMİZ DUNGEON A1
REFOBJCOMMONA GELİP CTRL 2 YAPIP CODENAME KISMINA :MOB_GOD_FLAME_ADJUTANT_A1
Yazıp taratıyoruz İd yi kopyalayıp
SRO_VT_SHARD NEW QUERY DİYİP
select*from Tab_RefHive where dwHiveID in (select dwHiveID from Tab_RefNest where dwTacticsID in (select dwTacticsID from Tab_RefTactics where dwObjID=36201)) - COMMONDAKİ İD Yİ YAZIYORUZ
DW HIVE IDSİ HEMEN TARATINCA CIKTI EVET ŞİMDİ REF NESETE GELİYORUZ
GELMEDEN ÖNCE REF OBJ COMMONA GİRİP BOSS UNİQE MİZİNDE COMMONDAN İD SİNE BAKIYORUZ
MOB_GOD_FLAME_COWKING_A1 YAZIP TARATTIK
NEW QUERY DİYİP AYNI TAKTİKLE TEKRAR BAKTIK
REF NESTE GİRİP REF HIVEIDLERİ TEK TEK SIRASIYLA YAZDIK
ARDINDAN X-Y-Z REGİON KORDİNASYONLARINI GM KONSOLDAN /addrallypoint Yazarak tek tek yazdık bu regionlar 69 gameworldid sine kayıtlı olduğu için tekrardan regionunu girmemize gerek yok
ve bytype kısmına gelip
bossumuzun sonradan cıkmasını istediğimiz için 780 bytypesini sini 0 yaptık diğerlerini bir yaptık.
ve bsr sini istediğiniz gibi commondan değiştirebilirsiniz istediğiniz mobun o sizin fantazinize kalmış şimdi test edelim.
TAŞIMIZA GİRİŞ YAPTIK ŞİMDİ TEK TEK KESİYORM
evet hepsini kestik ve son mobumuz çıktı inşallah düzgün anlatabilmişimdir. mantık bu şekilde
Virüstotal linki, paylaşın dosya içeriği ile birlikte eklenmek zorundadır.
Virüstotal linki eklenmeyen konular onaylanmayacaktır.
Virüstotal linki eklenmeyen konular onaylanmayacaktır.