vSRO Çözüldü It has been failed to Request Certification Hatası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Atech
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Atech

.
.
Aktiflik: 4%
100 mesaj
Thread owner
It has been failed to Request Certification hatasını nasıl çözümleyebilirim maxiguard kullanıyorum

SMC ServerControl - Start All Service tıkladığımda
operate [START_SERVICE] success : PORT : GatewayServer
operate [START_SERVICE] failed : PORT : SR_ShardManager - abnormal condition
operate [START_SERVICE] failed : PORT : AgentServer - abnormal condition

SR_ShardManager show yaptığımda
SR_ShardManager is initialized successfully
server cord closed : 3

AgentServer show yaptığımda
AgentServer is initialized successfully
server cord established : 2 (IP : PORT)
server cord established : 3 (IP : PORT)
PORT:SR_GameServer is blind : 0 users are banned
server cord closed : 3
cannot establish keep alive session : IP PORT (bind 0.0.0.0)

1748874397023.png
1748874403103.png

Çözüm
Estf. sorun yok yanlış anlaşılmalar olabilir.

Evet portları bu şekilde modüller ile eşleştirip daha sonra server.cfg içerisinde portları kontrol etmeniz gerekiyor.
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

@Atech sorununuz hala devam ediyor mu yoksa çözüldü mü?
Sorunu buldum vsro npc programında F10 > Ability Pet > Goldpig peti görünüyor ama oyunda görünmüyor baktım service = 0 görünüyordu service = 1 yaptım yine çözülmedi vsro npc programı ile sil desem de hata alıyorum ama orada gözüküyor oyunda gözükmüyor :)
Thread owner
Anladım.Güzel bir başlangıç. Herhangi bir sorununuzda konu açmaktan çekinmeyin.

Keyifli çalışmalar.
Çok teşekkür ederim forum chatteki sergilediğim davranış için kusuruma bakmayın her yaptığım işlem de sıkıntı çıkınca biraz tadım kaçmıştı tekrardan özür dilerim

@TALENT server.cfg - srNodeData.ini - srNodeLink.ini - srServiceType.ini karşılaştırma yaparken şu şekilde mi yapacağım?
  1. srServiceType.ini > [entry1] id=2 name=GlobalManager buraya baktım [entry1] GlobalManager olduğunu anladım ve
  2. srNodeData.ini geçtim [entry1] baktım ve port örneğin 2600 olduğunu gördüm ve
  3. server.cfg geçtim GlobalManager { // Certification "İP ADRESİ", 2600 ve portun doğru olduğunu anladım böyle mi kontrol etmem gerekiyor nasıl kontrolünü sağlayabilirim?

Oyla 0
Çok teşekkür ederim forum chatteki sergilediğim davranış için kusuruma bakmayın her yaptığım işlem de sıkıntı çıkınca biraz tadım kaçmıştı tekrardan özür dilerim

@TALENT server.cfg - srNodeData.ini - srNodeLink.ini - srServiceType.ini karşılaştırma yaparken şu şekilde mi yapacağım?
  1. srServiceType.ini > [entry1] id=2 name=GlobalManager buraya baktım [entry1] GlobalManager olduğunu anladım ve
  2. srNodeData.ini geçtim [entry1] baktım ve port örneğin 2600 olduğunu gördüm ve
  3. server.cfg geçtim GlobalManager { // Certification "İP ADRESİ", 2600 ve portun doğru olduğunu anladım böyle mi kontrol etmem gerekiyor nasıl kontrolünü sağlayabilirim?

Evet portları bu şekilde modüller ile eşleştirip daha sonra server.cfg içerisinde portları kontrol etmeniz gerekiyor.

Oyla 0
Thread owner

Sorunu buldum vsro npc programında F10 > Ability Pet > Goldpig peti görünüyor ama oyunda görünmüyor baktım service = 0 görünüyordu service = 1 yaptım yine çözülmedi vsro npc programı ile sil desem de hata alıyorum ama orada gözüküyor oyunda gözükmüyor :)

Oyla 0
Çözüm
Server açıldımı

Oyla 0
Thread owner
Dbtomedia yaptın mı
Benim verdiğim kod ilemi ekledin
dbtomedia yaptım ama şuan service 0 durumunda service 1 yaptığımda ise gameserver hata veriyor şuan çalışır stabil şekildeki en son güncel media ve db yedeklerini aldım çözebilirsem çözmeye çalışacağım bu arada bir diğer daha sorunum vardı onda da full yedekten eski cert dosyaları yani .ini komple geçirdim düzeldi bahsettiğim hata ise
It has been failed to Request Certification bu sanırım bozuldu ya da bir şeyler oldu komple .ini dosyalarını yeniledim bu hata gitti

Goldpig petini nasıl hallederim onu araştıracağım

Oyla 0
dbtomedia yaptım ama şuan service 0 durumunda service 1 yaptığımda ise gameserver hata veriyor şuan çalışır stabil şekildeki en son güncel media ve db yedeklerini aldım çözebilirsem çözmeye çalışacağım bu arada bir diğer daha sorunum vardı onda da full yedekten eski cert dosyaları yani .ini komple geçirdim düzeldi bahsettiğim hata ise
It has been failed to Request Certification bu sanırım bozuldu ya da bir şeyler oldu komple .ini dosyalarını yeniledim bu hata gitti

Goldpig petini nasıl hallederim onu araştıracağım
Hata vardır bir yerde mutlaka işten geleyim bir bakalım ona anyden

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

SeaSRO
Geri
Üst Alt