Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO Çözüldü job kill honor point sistem
- Konuyu Başlatan apple46
- Başlangıç tarihi
Çözüldü - Job Pvp Kill Notice bu konuda ki prosedürü ve tabloyu ekleyip denedim mantıkken _logeventpvp tablosuna giriş olursa eklerim diye düşündüm ama maleseff giriş olmadı tabloya.
Oyla
0
Promaker'in paylaşmış olduğu survival sistemi al, kesilince honor puan verdir, istediğin olmuş oluyor?
Oyla
0
Bunu job modundayken nasıl yapabilirim işte yapamadığım kısım bu galibaPromaker'in paylaşmış olduğu survival sistemi al, kesilince honor puan verdir, istediğin olmuş oluyor?
Oyla
0
IF (@Desc LIKE '%Trader, Neutral, no freebattle team%' OR @Desc LIKE '%Hunter, Neutral, no freebattle team%' OR @Desc LIKE '%Robber, Neutral, no freebattle team%')
Bunu kullanıyorum ben ama event ID 19 da yapsam 20 de yapsam çalışmıyor
Bunu kullanıyorum ben ama event ID 19 da yapsam 20 de yapsam çalışmıyor
Oyla
0
Oyla
0
Anladım o zaman konunuzu güncel tutalımçok az bir sıkıntı kaldı hocam trader thief i kesince kesen alıyor kesilenden düşüyor ama thief traderi kesince garip bir şekilde işlem yapmıyor orası kaldı bir tek
Oyla
0
@ServerEdit hocama da ayriyeten teşekkür ediyorum gece baya bir uğraştı düzeltti kalan kısım bende artıkAnladım o zaman konunuzu güncel tutalımbilenler konunuzu görürse yardımcı olabilirler ^^
Oyla
0
Oyla
0
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 3 (Kullanıcı: 0, ziyaretçi: 3)