Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Paylaşım Karahan Server Files (TwelveSky2)
- Konuyu Başlatan Conqueror
- Başlangıç tarihi
üyelik nasıl alacaz dostum birde center falan bastıgımda durduruldu hatası alıyorumConfig ayarını kontrol edin
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:
Kurulumu basittir yapamazsaniz discord adresini bana iletin
Database > Memberİnfo > Yeni hesap oluşturunüyelik nasıl alacaz dostum birde center falan bastıgımda durduruldu hatası alıyorum
Center Durduruldu hatası > Config ayarlarında Bilgileri Eksik girmiş olabilirsiniz Kontrol edin.
AzizGunduz#4987 kurulumu yapamadım ulaşabilir misin rica etsem.Config ayarını kontrol edin
Kurulumu basittir yapamazsaniz discord adresini bana iletin
yapamadım bi yardımcı olur musunuz lütfen....Features
- Starting Level: M33
- Starting Stat Points: 10k
- Starting Skill Points: 10k
- Starting Money: 1b
- All Maps are available to use and there are no any other limit.
Requirements
- MySQL 5.5
- HeidiSQL
or
-Navicat
- Notepad ++
FILES
CLIENT
LAUNCHER
Item List
Short Installation Info
1. Install MySQL 5.5
2. Install HeidiSQL
3. Create Database with name - ts2_gamedb
4. Import Database.sql into it.
5. Go to the CONFIG folder & Edit all .txt files (Put your MySQL root password there).
6. You are good to go!
Start Order
1. CENTER
2. EXTRA
3. RELAY
4. PLAYUSER
5. LOGIN
6. Start.bat file from MAP Folder (Wait until it loads all necessary maps).
Not: Çalışıyor daha önceden kurmuştum. İlah level eklidir.
GM kodları: /item (ITEM ID)
/moncall (MOB ID) + adet
![]()
hocam denemediğim client kalmadı. Ne kanat ne pet vs. şeyler takılmıyor + hiç bir türlü ışınlanamıyoruz client direk hata veriyor sorunsuz oldugundan emin misin ?
yani yukarıda sorunsuz olarka belirtmişsin senin yaptıgın aynı kurulumu bizde yaptık. Lakin hayalet vadi güneşli vadi ve ejder sınır geçidine ışınlanmıyor oyundan atıyor. Senin 005 dosyalarını bizimle paylaşırmısın lütfen teşekkür ederim.
yani yukarıda sorunsuz olarka belirtmişsin senin yaptıgın aynı kurulumu bizde yaptık. Lakin hayalet vadi güneşli vadi ve ejder sınır geçidine ışınlanmıyor oyundan atıyor. Senin 005 dosyalarını bizimle paylaşırmısın lütfen teşekkür ederim.
Ya kral bana da kurmada yardımcı olur musun be?hocam denemediğim client kalmadı. Ne kanat ne pet vs. şeyler takılmıyor + hiç bir türlü ışınlanamıyoruz client direk hata veriyor sorunsuz oldugundan emin misin ?
Arkadaş yok mu bi yardımcı olucak kimse
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 1 (Kullanıcı: 0, ziyaretçi: 1)