vSRO Çözüldü Kervan Çekerken Thief Spawn Sorunu!

kosavalii

.
1 Mesaj
Thread owner
Merhaba arkadaşlar, benim sorunum şu şekil de mal 5 yıldızda 100 e yakın thief çıkartıyor çıktığı zaman oyun donuyor ve sro_client kendini kapatıyor. Google da olan bütün çözümleri denedim ne yazık ki olmadı yardımlarınızı bekliyorum.

bunu denedinmi
SRO_VT_SHARD - tables / _RefShardContentConfig TRADE_MON_FACTOR Value değerini yükselttiğinizde çıkan thief sayısı azalacaktır. Düşürdüğünüzde ise çıkan thief sayısı artacaktır.
1128 yaparsanız 5 yıldıza 5 thief, 4 yıldıza 4 thief, diğer 3, 2, 1 de aynı doğrultuda çıkacaktır. 1400 yaptığınızda 5 yıldızda 4 adet çıkacaktır
bunu denediğini varsayarak
kervan petleri kac slot
stok değerleri kaç
5* mal aldıgında otomatik cantada kac slot kalıyor
ve sen cantayı tam doldugundamı alıyorsun bu hatayı
kervan rate ayarlama konusu frumda mevcut
bunu denemek için kervancıya var alırken otomatik 5 star de oyle dene kac tane cıkıyor
normlade thıef ler 5* olarak deyil senin kac paralık mal tasıdıgınla alakalı cıkarlar
ulan bu klavyeyide değiştirecem varya(burası senle alaklı deyil benle)

Oyla 0
Thread owner
bunu denedinmi
SRO_VT_SHARD - tables / _RefShardContentConfig TRADE_MON_FACTOR Value değerini yükselttiğinizde çıkan thief sayısı azalacaktır. Düşürdüğünüzde ise çıkan thief sayısı artacaktır.
1128 yaparsanız 5 yıldıza 5 thief, 4 yıldıza 4 thief, diğer 3, 2, 1 de aynı doğrultuda çıkacaktır. 1400 yaptığınızda 5 yıldızda 4 adet çıkacaktır
bunu denediğini varsayarak
kervan petleri kac slot
stok değerleri kaç
5* mal aldıgında otomatik cantada kac slot kalıyor
ve sen cantayı tam doldugundamı alıyorsun bu hatayı
kervan rate ayarlama konusu frumda mevcut
bunu denemek için kervancıya var alırken otomatik 5 star de oyle dene kac tane cıkıyor
normlade thıef ler 5* olarak deyil senin kac paralık mal tasıdıgınla alakalı cıkarlar
ulan bu klavyeyide değiştirecem varya(burası senle alaklı deyil benle)
Dediğin çözümü denedim. Kervan slotu 1 ve mal stackı 40. 40 tane mal aldığı zaman 5 yıldız oluyor. Ayrıca kervan slotu ne yazık ki yükselmiyor. Clean dbden aynı verileri denedim başarılı olmadı. Gsdendir dedim onu da değiştirdim o da olmadı.

Oyla 0
ozelden tw yada alpemix varsa alayım
clean bir db kurdum ayarladım sorun yok sendeki sorun nerde bakayım bir

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt