merhaba forum sakinleri kervan slotunu düşürdüm fakat stackleri ve safe modu ayarlayamadım yardımcı olurmusunuz/
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO Çözüldü Kervan Stack Problemi
- Konuyu Başlatan TRBravehero2
- Başlangıç tarihi
Kervan rate icin kac k stack dusunduysen eger onu slot sayısına böl ve bu query i okut
update _Refobjitem set maxstack = istedigin stack where ID in (select link from _Refobjcommon where codename128 like 'KERVAN MAL KODU')
update _Refobjitem set maxstack = istedigin stack where ID in (select link from _Refobjcommon where codename128 like 'KERVAN MAL KODU')
Oyla
0
7 slot var 7 slota 750 750 almış olsa 5 yıldız olurmu olmazsa 7 slota 1000 yapmayı düşünüyorum bütün hepsiniKervan rate icin kac k stack dusunduysen eger onu slot sayısına böl ve bu query i okut
Oyla
0
TRADE_MON_FACTOR kısmının Value değeri Thief Spawn değeridir.
TRADE_SAFETY_NUM kısmının Value değeri ise Safe Trade modudur.
TRADESCALE kısımlarının Value değerleri ise aldığın mal kadar vereceği yıldız değeridir.
Safe modu kapatmak için altta ki kodu okut:
1 tane bile mal alsan, 5 yıldız olması için aşağıda ki kodu okut:
Thief spawn kısmında ki value değerini ise yüksek yaparsan (9999 gibi) spawn olan thief sayısı azalacaktır.
Sayıyı düşürürsen çıkan thief spawn sayısı yükselecektir.
1128 yaparsan 5 yıldız da 5 adet thief spawn olur.
Oyla
0
hocam 7
hocam 7 slota mesela hiç thief çıkmadan jg dw çekerse 300m versin jg hotan çekerse 750m vermesi için nasıl ayarlarım peki bunda biraz kafam karıştı safe modu kapattım o querty ile yoruyorum seni ama k.bTRADE_MON_FACTOR kısmının Value değeri Thief Spawn değeridir.
TRADE_SAFETY_NUM kısmının Value değeri ise Safe Trade modudur.
TRADESCALE kısımlarının Value değerleri ise aldığın mal kadar vereceği yıldız değeridir.
Safe modu kapatmak için altta ki kodu okut:
1 tane bile mal alsan, 5 yıldız olması için aşağıda ki kodu okut:
Thief spawn kısmında ki value değerini ise yüksek yaparsan (9999 gibi) spawn olan thief sayısı azalacaktır.
Sayıyı düşürürsen çıkan thief spawn sayısı yükselecektir.
1128 yaparsan 5 yıldız da 5 adet thief spawn olur.
Oyla
0
Kervan rate ayarlama mevzusu detaylı içerik istiyor.hocam 7
hocam 7 slota mesela hiç thief çıkmadan jg dw çekerse 300m versin jg hotan çekerse 750m vermesi için nasıl ayarlarım peki bunda biraz kafam karıştı safe modu kapattım o querty ile yoruyorum seni ama k.b
ItemQuatation kısmından ayarlıyacaksın bu değerleri.
Fakat ondan önce ObjCommon'dan thief kâr marjını ayarlayacaksın sonra trader'i ayarlayacaksın.
Hiç thief çıkmaması için filter kullanman gerekli ya da GS editlemen gerekli.
Oyla
0
üzdü desene konu bulamayız ayarlamaya onudaKervan rate ayarlama mevzusu detaylı içerik istiyor.
ItemQuatation kısmından ayarlıyacaksın bu değerleri.
Fakat ondan önce ObjCommon'dan thief kâr marjını ayarlayacaksın sonra trader'i ayarlayacaksın.
Hiç thief çıkmaması için filter kullanman gerekli ya da GS editlemen gerekli.
Oyla
0
Daha önceleri detaylı videolu anlatımı vardı ama şu an yok malesef.üzdü desene konu bulamayız ayarlamaya onuda
Oyla
0
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 1 (Kullanıcı: 0, ziyaretçi: 1)