Köpekten korkan biriyim bi nevi köpek korkumu yenmek için almak ve bakmak istiyorum@EfsaneSro hakan eğer bakabilirim diyorsan al derim çoğu kişi bir hevesle alıp sonra barınaklara yada sokaklara bırakıp gidiyorlar ve köpek beslemek biraz ilgi gerektiriyor bilgin olsun bide beyaz husky'ler daha bi güzel hemde silkroad daki kurt a benziyorlar![]()
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sohbet Muhabbet Köpek Önerisi Yavru
- Konuyu Başlatan PortalDark
- Başlangıç tarihi
Yavruyla Başlamak Güzel Fikir O Zaman ^^Köpekten korkan biriyim bi nevi köpek korkumu yenmek için almak ve bakmak istiyorum![]()
köpek korkunu yenersin çok rahat bir şekilde bide yavru olduğu için alışırısın hemen ben 7 senedir bakıyorum aldıgım da 30 günlük felandı ama sorumluluğu biraz ağır oluyor en azından bendekin deKöpekten korkan biriyim bi nevi köpek korkumu yenmek için almak ve bakmak istiyorum![]()
Hangisi sendekiköpek korkunu yenersin çok rahat bir şekilde bide yavru olduğu için alışırısın hemen ben 7 senedir bakıyorum aldıgım da 30 günlük felandı ama sorumluluğu biraz ağır oluyor en azından bendekin de![]()
pitbull var bendeHangisi sendeki![]()
Gözlerinden iyi eğitimli ve uysal olduğu belli.
Gelişiminide iyi yapmışsın, maşallah.
Köpeğin Her Cinsi Çok Güzel Ya Bence.
Teşekkür ederim aynen çok bakımlı ve boğazına çok düşkün normalinin 2 katı oldu 65 kilo şuanGözlerinden iyi eğitimli ve uysal olduğu belli.
Gelişiminide iyi yapmışsın, maşallah.
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 1 (Kullanıcı: 0, ziyaretçi: 1)