vsro
vsro

Çözüldü kurulu sunucuyu kaldırıp başka cap kurmak istiyorum

vsro

Sieger

.
.
Katılım
6 Şub 2019
Mesajlar
3,086
Alınan Beğeni
2,307
Puanları
113
Konum
Gönüllerde
Adamın kafasını deliye döndürdüşmüşsünüz ya.

SQL'den DB'leri değiştirmen ve yeni client'e ipinput ile sunucu ip ve port girmen, devamında start'a basman yeterli.

ServerFiles içerisinde değiştireceğin hiç bir şey yok. 150 Cap kurmayacağın için 120 Cap datası diğer tüm fileslarına yetecektir.
 
Katılım
20 May 2020
Mesajlar
104
Alınan Beğeni
13
Puanları
18
Konum
istanbul
videoyuda kaldırmışlar.neyse deneyecez yapmayı.140 cap ironsro indridim.şimdi videoda 3 parça vardı bunda 4 parca var..aşgıda resmi yükledim.account,log,shard ve üstteki ismide açayımmı?ne diyorsunu.?
 

Ekli dosyalar

Pyrodox

Photoshop CC, ECSRO, Video Edit,
.
Katılım
28 May 2019
Mesajlar
571
Alınan Beğeni
587
Puanları
93
Konum
K.Maraş
Selam sevgili ve başınızın belası dostlarım,
bildiğiniz üzere geçen gün videodan 120 cap kendi bilgisayarıma kurduk.sayenizde.
bunu başardım.yalnız kullandım 1 gün çok eksik hata ve sıkıntıları olduğunu fark ettim.
ben ticari olarak yapmak niyetinde değilim.şu an için diyelim.gaza getiren olmazsa:))
neyse dedim biraz keyif yaparım hemde burayıda sevdim YEMİNLEN.
dedim bunlar varken bana destek olurlar.bende biraz bu virüs bahanesiyle hem bişeyler öğrenmiş zaman geçirmiş olurum.
şimdi asıl meseleye gelince?
kurdugum 120 cap denemelik için iyi idi.ben 140 cap ironsro 3.2 versiyonludu sanırım bişey indirdim.
belki çalışıyor belki çalışmıyor.istediğim şeyler belli burda başka sitelerin reklamınıda yapmak istemem..
unigesi bol olan bize sıkıntı yaratmayacak kendi bilgisayarımda kullancagım ve sizin kafanızı şişirmeyecek(benden kurtuluşunuz yok) bir şey istiyorum
böle kendi kendine unige atsın.biz event yapalım.kendimce:))unige atıp keseyim.battle arena yapayım.arada 2 arkadaş bana bağlansın.biraz keyif yapalım diyom.
sizde gelin:)kafam eser banlarım:))
neyse yardımlarınızı bekliyorum.şimdi sitemi silip bu 140caplı olanı nasıl kuracam bana yol gösterin.
önce sistemekinden kurtulmak lazım diyorum.başımıza iş almayalım.
hepinize teşekkürler.istanbuldayım birgün bi alem yapalım.çay kahve içelim.böle yazarak nereye kadar:)
Bu video yardımcı olacaktır diye düşünüyorum
 
Katılım
20 May 2020
Mesajlar
104
Alınan Beğeni
13
Puanları
18
Konum
istanbul
dostlarım.ironsro kurulumuna başladım yalnız sql de ip değişmek istedim sadece 1 ile başlayan ip istiyor.yerel ağ ipisi dışında 2 ile veya başka rakamla başlayan bir ip yazdırmıyor.hamachi ipi benim 2 ile başlıyor.buna nasıl açıyoruz. yoksa herşeyi tekrar buna göre yapacaz.başınızın belası geldi:)resim aşagıda
 

Ekli dosyalar

Katılım
20 May 2020
Mesajlar
104
Alınan Beğeni
13
Puanları
18
Konum
istanbul
ip olayını çözdüm.dosya içinde ip değişim diye bişey koymuşlar.hamachi ipini yazıyon convert ediyor.-ile başlayan bir rakamlar verdi.onu kayıt ettim:)
 
Katılım
20 May 2020
Mesajlar
104
Alınan Beğeni
13
Puanları
18
Konum
istanbul
ben bu ironsroyu kuramadım karmaşık bişey bu.dosyalr bir yerde değil.dagınık bişekilde kurmuşlar.videodaki adamın dediğinin bazıları burda farklı:)bende bunu yapayımbende video çekecem.en ince ayrıntısına kadar kör cahiller buraya diye başlık atacam:)yapamadım demek yok diyecem.ah ettim.:))ama bana bir el lazım bunu çözmeye.yada 140 cap şöyle sağlam yokmu kurayım bilgisayarıma oynayım.neyse emeğimiz çay kahve yemek ısmarlarız.önemli olan burda birlikte başarmak.1 elin nesi var(benim elimde bişey yok)2 elin sesi var.yardım gelirse kral oluruz...
 

tylu

VSro
.
Katılım
2 May 2020
Mesajlar
607
Alınan Beğeni
493
Puanları
63
Konum
Türkiye
ben bu ironsroyu kuramadım karmaşık bişey bu.dosyalr bir yerde değil.dagınık bişekilde kurmuşlar.videodaki adamın dediğinin bazıları burda farklı:)bende bunu yapayımbende video çekecem.en ince ayrıntısına kadar kör cahiller buraya diye başlık atacam:)yapamadım demek yok diyecem.ah ettim.:))ama bana bir el lazım bunu çözmeye.yada 140 cap şöyle sağlam yokmu kurayım bilgisayarıma oynayım.neyse emeğimiz çay kahve yemek ısmarlarız.önemli olan burda birlikte başarmak.1 elin nesi var(benim elimde bişey yok)2 elin sesi var.yardım gelirse kral oluruz...
Takıldığın yeri yazarsan yardımcı olayım.
 
Katılım
20 May 2020
Mesajlar
104
Alınan Beğeni
13
Puanları
18
Konum
istanbul
Takıldığın yeri yazarsan yardımcı olayım.
dostum ip ne yapacaz.192.168.1.27 mi yapayım yoksa ip convert diye bir şey var.oradanmı yapayım.ama bu seferde hamachi olayı nasıl olacak?ip değişmekten bıktım usandım.istediğim şey bana sorun çıkartmayan güzel bir silkroad bilgisayarıma kurmak eğlenmek.1-2 arkadaşıda alır keyif yaparız.neysehakkı vereyim ne yapayım.yaz yaz nereye kadar:)bak bu forumdakiler çok çalışkan.atik.birçok programı gördüm.çok hoşuma gitti.bende size destek olmak isterim.ama böle anca yük oluyorum.bana şöyle güzel bir silkroad yükleyelim.zaten kendimce oynayacam.rica ediyorum.
 
Üst Alt