vSRO Görsel Anlatım MaxiGuard Switcher yapımı, çok kolay!

Hello Vsro family, it will be 30 days since I started editing, I have gained a little knowledge, no matter how much memorization it is, I think it is useful for me and I wanted to explain the switcher subject that I have the most difficulty with for those who use MaxiGuard, because I could not find much information about the subject, I understand you too, it is not right to cook everything and put it in front of people, but since this will be my first aid opportunity, I wanted to use it, let's get to the subject;

*** Hidden text: cannot be quoted. ***
thanks

Selamünaleyküm Vsro ailesi, editörlüğe başlayalı 30 gün olacak, ufak bir bilgi birikimi elde ettim, ne kadar ezber birikimi olsa da, işime yarıyor diye düşünüyorum ve en çok zorlandığım switcher konusunu MaxiGuard kullananlar için anlatmak istedim, çünkü çok bilgi göremedim konuyla alakalı, sizleri de anlıyorum her şeyi pişirip insanların önüne koymak olmaz ama bu benim ilk yardım konusu fırsatım olacağı için açıkçası değerlendirmek istedim, konuya geçelim;

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. **. Muthiş olmuş tebrikler

Selamünaleyküm Vsro ailesi, editörlüğe başlayalı 30 gün olacak, ufak bir bilgi birikimi elde ettim, ne kadar ezber birikimi olsa da, işime yarıyor diye düşünüyorum ve en çok zorlandığım switcher konusunu MaxiGuard kullananlar için anlatmak istedim, çünkü çok bilgi göremedim konuyla alakalı, sizleri de anlıyorum her şeyi pişirip insanların önüne koymak olmaz ama bu benim ilk yardım konusu fırsatım olacağı için açıkçası değerlendirmek istedim, konuya geçelim;

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Mükemmel olmuş tebrikler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt