Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü maxiguard thief ve trader uniq ayarlamak

Çözüm
Bu olay mevcut sistemde mümkün değil, prosedür veya durumsalla olacak şey değil. Aynı odada olacaklarsa yani.

1743552565863.png

Sonraki güncellemede olacak şekilde böyle bir ayar ekledim. Bana acil lazım, serverımı bunun üstüne kuracağım diyen varsa Discord'dan dll gönderebilirim.
Oyla 0
Spawn trigger procu ile job kontrolü ve saldırı engelleme yapabilirsin ama unique için altyapı varmi bilmiyorum karakterin tüm hareketlerini engellemek için komut var diye biliyorum doğrudan unique saldırı engelleme için ayrı bi trigger proc lazım öyle bir proc varmi bilmem

Oyla 0
Spawn trigger procu ile job kontrolü ve saldırı engelleme yapabilirsin ama unique için altyapı varmi bilmiyorum karakterin tüm hareketlerini engellemek için komut var diye biliyorum doğrudan unique saldırı engelleme için ayrı bi trigger proc lazım öyle bir proc varmi bilmem
proc ile olabilir ama gelecek güncellemede ekleyeceklerini söylediler trader ve thief olayını. Eklenirse serverlarda rekabeti bir üste taşıyabilir diye düşünüyorum.

Oyla 0
proc ile olabilir ama gelecek güncellemede ekleyeceklerini söylediler trader ve thief olayını. Eklenirse serverlarda rekabeti bir üste taşıyabilir diye düşünüyorum.
Çok basit şekilde çözebilirsin , Maxiguard_User veritabanındaki Scheduler tablosunu kullanarak , prosedür olarakta çok sade bir prosedür yeterli , Sadece maxiguardın __SpawnNPC ve __KillNPC komutlarını kullanman yeterli olur belirli xyz koordinatına spawn ettiğin unique'i istediğin zaman killnpc komutuylada yok edebilirsin bu iki kodu sade bir prosedüre ekleyip bunları Scheduler tablosundan saatlerini ayarlayıp çok rahat bir şekilde kullanabilirsin.

Oyla 0
Çok basit şekilde çözebilirsin , Maxiguard_User veritabanındaki Scheduler tablosunu kullanarak , prosedür olarakta çok sade bir prosedür yeterli , Sadece maxiguardın __SpawnNPC ve __KillNPC komutlarını kullanman yeterli olur belirli xyz koordinatına spawn ettiğin unique'i istediğin zaman killnpc komutuylada yok edebilirsin bu iki kodu sade bir prosedüre ekleyip bunları Scheduler tablosundan saatlerini ayarlayıp çok rahat bir şekilde kullanabilirsin.
bunun adamın isteği ile ne alakası var?

MOB_CH_TIGERWOMAN_JOB_TRADER = Sadece trader tarafından hasar alabilir
MOB_CH_TIGERWOMAN_JOB_THIEF = Sadece thief tarafından hasar alabilir

henüz bunun altyapısı yok diye biliyorum GS için return proc olarak eklemekte bana mantıklı gelmiyor SQL e gereksiz yük biner yani anlık müdahale edebilirsin trigger proc ile ama performans etkilenir tahminimce bi tabloya manuel giriş olarak güncelleme getireceklerdir

Oyla 0
bunun adamın isteği ile ne alakası var?

MOB_CH_TIGERWOMAN_JOB_TRADER = Sadece trader tarafından hasar alabilir
MOB_CH_TIGERWOMAN_JOB_THIEF = Sadece thief tarafından hasar alabilir

henüz bunun altyapısı yok diye biliyorum GS için return proc olarak eklemekte bana mantıklı gelmiyor SQL e gereksiz yük biner yani anlık müdahale edebilirsin trigger proc ile ama performans etkilenir tahminimce bi tabloya manuel giriş olarak güncelleme getireceklerdir
ne alakası var diye bana çıkışıyorsun :D konuya verdiğin cevaba aldığın cevabı takip etmiyorsun sabit bir region demiş zaten Maxiguardın durumsallarında jobtype regionıd skill block vs var bunlarla çözülür baktım şimdi biraz uğraştırır sadece
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

ne alakası var diye bana çıkışıyorsun :D konuya verdiğin cevaba aldığın cevabı takip etmiyorsun sabit bir region demiş zaten Maxiguardın durumsallarında jobtype regionıd skill block vs var bunlarla çözülür baktım şimdi biraz uğraştırır sadece
Tek bir problem çıkabilir thiefte aynı odaya girecekse karakterlerede atak engellemiş olur ya prosedür gerekli yada @sarkolata'dan yeni güncellemede bunu değerlendirmesini istemek lazım.

Oyla 0
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Tek bir problem çıkabilir thiefte aynı odaya girecekse karakterlerede atak engellemiş olur
Bi benim mesajlarımı oku ondan sonra neden çıkıştığımı anlarsın. adama bunları zaten ben anlattım. bu konuları konuştuk. sabit region olması birşeyi değiştirmiyor işte çünkü adam aynı bölgede sadece unique attack kişiselleştirmesi istiyor thief attack engellersen içerde olmasının ne anlamı kaldı?
Thief trader vs atsın ama aynı zamanda içerdeki uniqueyi sadece trader kesebilsin istiyor değişik bir fantezi

Oyla 0
Bu olay mevcut sistemde mümkün değil, prosedür veya durumsalla olacak şey değil. Aynı odada olacaklarsa yani.

1743552565863.png

Sonraki güncellemede olacak şekilde böyle bir ayar ekledim. Bana acil lazım, serverımı bunun üstüne kuracağım diyen varsa Discord'dan dll gönderebilirim.

Oyla 1
Çözüm

Ekli dosyayı görüntüle 21824

Güncelleme için ortalama bir tarih varmıdır ?

Oyla 0
Geri
Üst Alt