Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO Çözüldü maxiguard thief ve trader uniq ayarlamak
- Konuyu Başlatan karpuzcilek35
- Başlangıç tarihi
Çözüm
Bu olay mevcut sistemde mümkün değil, prosedür veya durumsalla olacak şey değil. Aynı odada olacaklarsa yani.
Sonraki güncellemede olacak şekilde böyle bir ayar ekledim. Bana acil lazım, serverımı bunun üstüne kuracağım diyen varsa Discord'dan dll gönderebilirim.
Sonraki güncellemede olacak şekilde böyle bir ayar ekledim. Bana acil lazım, serverımı bunun üstüne kuracağım diyen varsa Discord'dan dll gönderebilirim.
birazdan deneyip ss atacağımİşe yaraması lazım doğru şekilde yazdınızmı ss atabilirseniz
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:
sabit regionda spawn olacak ve sadece trader vuracakSabit bi regionda mi spawn olacak yoksa tüm haritalarda spawn olacak bi unique ye sadece belirli joblar mi dalabilsin istiyorsun @karpuzcilek35
Oyla
0
Spawn trigger procu ile job kontrolü ve saldırı engelleme yapabilirsin ama unique için altyapı varmi bilmiyorum karakterin tüm hareketlerini engellemek için komut var diye biliyorum doğrudan unique saldırı engelleme için ayrı bi trigger proc lazım öyle bir proc varmi bilmem
Oyla
0
proc ile olabilir ama gelecek güncellemede ekleyeceklerini söylediler trader ve thief olayını. Eklenirse serverlarda rekabeti bir üste taşıyabilir diye düşünüyorum.Spawn trigger procu ile job kontrolü ve saldırı engelleme yapabilirsin ama unique için altyapı varmi bilmiyorum karakterin tüm hareketlerini engellemek için komut var diye biliyorum doğrudan unique saldırı engelleme için ayrı bi trigger proc lazım öyle bir proc varmi bilmem
Oyla
0
Çok basit şekilde çözebilirsin , Maxiguard_User veritabanındaki Scheduler tablosunu kullanarak , prosedür olarakta çok sade bir prosedür yeterli , Sadece maxiguardın __SpawnNPC ve __KillNPC komutlarını kullanman yeterli olur belirli xyz koordinatına spawn ettiğin unique'i istediğin zaman killnpc komutuylada yok edebilirsin bu iki kodu sade bir prosedüre ekleyip bunları Scheduler tablosundan saatlerini ayarlayıp çok rahat bir şekilde kullanabilirsin.proc ile olabilir ama gelecek güncellemede ekleyeceklerini söylediler trader ve thief olayını. Eklenirse serverlarda rekabeti bir üste taşıyabilir diye düşünüyorum.
Oyla
0
bunun adamın isteği ile ne alakası var?Çok basit şekilde çözebilirsin , Maxiguard_User veritabanındaki Scheduler tablosunu kullanarak , prosedür olarakta çok sade bir prosedür yeterli , Sadece maxiguardın __SpawnNPC ve __KillNPC komutlarını kullanman yeterli olur belirli xyz koordinatına spawn ettiğin unique'i istediğin zaman killnpc komutuylada yok edebilirsin bu iki kodu sade bir prosedüre ekleyip bunları Scheduler tablosundan saatlerini ayarlayıp çok rahat bir şekilde kullanabilirsin.
MOB_CH_TIGERWOMAN_JOB_TRADER = Sadece trader tarafından hasar alabilir
MOB_CH_TIGERWOMAN_JOB_THIEF = Sadece thief tarafından hasar alabilir
henüz bunun altyapısı yok diye biliyorum GS için return proc olarak eklemekte bana mantıklı gelmiyor SQL e gereksiz yük biner yani anlık müdahale edebilirsin trigger proc ile ama performans etkilenir tahminimce bi tabloya manuel giriş olarak güncelleme getireceklerdir
Oyla
0
ne alakası var diye bana çıkışıyorsunbunun adamın isteği ile ne alakası var?
MOB_CH_TIGERWOMAN_JOB_TRADER = Sadece trader tarafından hasar alabilir
MOB_CH_TIGERWOMAN_JOB_THIEF = Sadece thief tarafından hasar alabilir
henüz bunun altyapısı yok diye biliyorum GS için return proc olarak eklemekte bana mantıklı gelmiyor SQL e gereksiz yük biner yani anlık müdahale edebilirsin trigger proc ile ama performans etkilenir tahminimce bi tabloya manuel giriş olarak güncelleme getireceklerdir
Tek bir problem çıkabilir thiefte aynı odaya girecekse karakterlerede atak engellemiş olur ya prosedür gerekli yada @sarkolata'dan yeni güncellemede bunu değerlendirmesini istemek lazım.ne alakası var diye bana çıkışıyorsunkonuya verdiğin cevaba aldığın cevabı takip etmiyorsun sabit bir region demiş zaten Maxiguardın durumsallarında jobtype regionıd skill block vs var bunlarla çözülür baktım şimdi biraz uğraştırır sadece
Oyla
0
Bi benim mesajlarımı oku ondan sonra neden çıkıştığımı anlarsın. adama bunları zaten ben anlattım. bu konuları konuştuk. sabit region olması birşeyi değiştirmiyor işte çünkü adam aynı bölgede sadece unique attack kişiselleştirmesi istiyor thief attack engellersen içerde olmasının ne anlamı kaldı?ne alakası var diye bana çıkışıyorsunkonuya verdiğin cevaba aldığın cevabı takip etmiyorsun sabit bir region demiş zaten Maxiguardın durumsallarında jobtype regionıd skill block vs var bunlarla çözülür baktım şimdi biraz uğraştırır sadece
Tek bir problem çıkabilir thiefte aynı odaya girecekse karakterlerede atak engellemiş olur
Thief trader vs atsın ama aynı zamanda içerdeki uniqueyi sadece trader kesebilsin istiyor değişik bir fantezi
Oyla
0
Bu olay mevcut sistemde mümkün değil, prosedür veya durumsalla olacak şey değil. Aynı odada olacaklarsa yani.
Oyla
1
Çözüm
Güncelleme için ortalama bir tarih varmıdır ?
Oyla
0
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 2 (Kullanıcı: 0, ziyaretçi: 2)