Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü maxiguard thief ve trader uniq ayarlamak

Çözüm
Bu olay mevcut sistemde mümkün değil, prosedür veya durumsalla olacak şey değil. Aynı odada olacaklarsa yani.

1743552565863.png

Sonraki güncellemede olacak şekilde böyle bir ayar ekledim. Bana acil lazım, serverımı bunun üstüne kuracağım diyen varsa Discord'dan dll gönderebilirim.
Bu olay mevcut sistemde mümkün değil, prosedür veya durumsalla olacak şey değil. Aynı odada olacaklarsa yani.

Ekli dosyayı görüntüle 21824

Sonraki güncellemede olacak şekilde böyle bir ayar ekledim. Bana acil lazım, serverımı bunun üstüne kuracağım diyen varsa Discord'dan dll gönderebilirim.
Adama söylüyorsunuz anında özelliği getiriyor helal olsun böyle giderse 1 yıl içinde hiç kimsenin edit bile yapmasına gerek kalmicak güncellemeleri beklemedeyiz ☃️

Oyla 0
Forum da aynı konu var hiç kontrol edilmiyor galiba Burada da aynı konu var tıkla
o sadece JOB suit takılı olduğu için istemiş benim istediğim ayrı bir şey
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Bi benim mesajlarımı oku ondan sonra neden çıkıştığımı anlarsın. adama bunları zaten ben anlattım. bu konuları konuştuk. sabit region olması birşeyi değiştirmiyor işte çünkü adam aynı bölgede sadece unique attack kişiselleştirmesi istiyor thief attack engellersen içerde olmasının ne anlamı kaldı?
Thief trader vs atsın ama aynı zamanda içerdeki uniqueyi sadece trader kesebilsin istiyor değişik bir fantezi
kötü bir fantezi mi :(
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Ekli dosyayı görüntüle 21824

@sarkolata sayesinde istediğim sonuca ulaştım kendisine çok teşekkür ediyorum ilgisi için. :) <3

Oyla 0
Geri
Üst Alt