Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO Çözüldü Media Klosörünü Media.pk2 Nasıl Atabilirim ??
- Konuyu Başlatan OKYANUS
- Başlangıç tarihi
Çözüm
Direkt klasörü atarsan klasör içeriği değişir. Klasörün içindekileri hedef konuma sürüklemen yeterli.
Tekrar yazıyorum... klasör olarak atmamalısın... içindekileri hedefe sürüklemelisin... kaydetmene gerek yok! Sürükle bırak, sonra kapat.
Media şifresi konuda mevcut
www.vsro.org
Tekrar yazıyorum... klasör olarak atmamalısın... içindekileri hedefe sürüklemelisin... kaydetmene gerek yok! Sürükle bırak, sonra kapat.
vSRO Paylaşım - Joymax PK2 tool
Direkt klasörü atarsan klasör içeriği değişir. Klasörün içindekileri hedef konuma sürüklemen yeterli.
www.vsro.org
Oyla
0
Çözüm
f10 daki ıtemleri düzenledim nereye atmam gerek txtleri ?Direkt klasörü atarsan klasör içeriği değişir. Klasörün içindekileri hedef konuma sürüklemen yeterli.
![]()
www.vsro.org
Oyla
0
Düzenlerken nasıl bi düzenleme yaptınız.. hangi tablolarda ve hangi txt'lerde işlem yaptınız ?oraya attım fakat yine gameserver açılırken hata veriyor
VsroNpc programını mı kullandınız yoksa manuel olarak ekleme mi yaptınız?
Sorun yaşadığınızda bu gibi detayları vermeniz çözüme daha hızlı ulaştıracaktır.
Ekran alıntısındaki hataya göre yanlış ekleme var.
Oyla
0
Ben Server Manager İle Yaptim F10 Pet Yerine STAFF Ekledim Denemek İçin Sonra DB Media Oluştur Dedim Direk Olduğu Konuma Media Klosörü Çıkarttı.Düzenlerken nasıl bi düzenleme yaptınız.. hangi tablolarda ve hangi txt'lerde işlem yaptınız ?
VsroNpc programını mı kullandınız yoksa manuel olarak ekleme mi yaptınız?
Sorun yaşadığınızda bu gibi detayları vermeniz çözüme daha hızlı ulaştıracaktır.
Ekran alıntısındaki hataya göre yanlış ekleme var.
Oyla
0
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 2 (Kullanıcı: 0, ziyaretçi: 2)