Çözüldü Microsoft Azure Port Sorunu

Ardakeskin

.
1 Mesaj
Thread owner
Micorosoft Azure sitesinden VDS aldım Transformice sunucu açacağım
443
44444
44440
5555
6112
3724
Portlarını açtığım halde bilgisayarımdan giremiyorum VDS'den oyuna sorunsuz giriş yapıyor, portları check yapıyorum ama hala oyuna bağlanmıyor firewalldende açtım ancak hala oyuna giremiyorum lütfen bilgisi olan arkadaş yardım etsin

Merhaba öncelikle sadece os firewalı üzerinden açtıysanız bu yeterli değil. Azureden security group oluşturup ardından security rules (inbound) menusunden açmak istediğiniz portlarla ilgili kural oluşturulmanız gerekiyor. Burada detaylı bir şekilde anlatmış. İsterseniz yönergeleri takip ederek yapabilirsiniz.

443
44444
44440
5555
6112
3724
Portlarını açtığım halde bilgisayarımdan giremiyorum VDS'den oyuna sorunsuz giriş yapıyor, portları check yapıyorum ama hala oyuna bağlanmıyor firewalldende açtım ancak hala oyuna giremiyorum lütfen bilgisi olan arkadaş yardım etsin
aynı problemi çok uzun zaman önce bende yaşamıştım bekleyin çözümü atıcam .

443
44444
44440
5555
6112
3724

Konu link : Çözüldü - Port Durumu Hakkında
Çözüm : Arkadaşlar Sorun İle Karışlanlar LoopBack Yapsınlar Fakat Bakın Yanlışlıkla Normal İnternetin Bağdaştırıcı Ayarlarını Değiştirmeyin Yoksa Sunucu İle Bağlantınız Kesiliyor Denendi Server Kurarken Yine Kullandığınız Ip Leri Düzenlemeyi Unutmayın { ini / cfg } .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt