vSRO Çözüldü Npcdeki itemleri degiştirme hakkında.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan wildins
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

wildins

.
Aktiflik: 2%
Lord 100 mesaj
Thread owner
Merhaba arkadaşlar npcdeki itemleri silip clean dbden normal itemleri cektim tablolara ve npc programı ile sql düzenledim txtleri alıp patch attım fakat oyun şimdi açılmıyor client patch alıyor fakat start loading kapanıyor tekrardan.
------------------------------------------------------------
Şimdi oyunun shardının yedigini almıştım tekrar yükledim fakat oyunu önceki haline nasıl getirebilirim patch atılmamış duruma

Sırasıyla _RefPackageItem, _RefScrapOfPackageItem, _RefPricePolicyOfItem, _RefShoopGoods tablolarından siliniz. Çünkü nazif tam olarak silmeyebiliyor. Bu tablolardan Query ile silme işlemini yapın .

Örnek = delete from _RefScrapOfPackageItem where RefItemCodeName like '%ITEMKODU%'

Bu şekilde 4 tablodan silin. Ardından nazifte sql düzenleme yapın ve tekrar clean olarak ekleme yapın sorun çözülecektir.

Oyla 0
Thread owner
Sırasıyla _RefPackageItem, _RefScrapOfPackageItem, _RefPricePolicyOfItem, _RefShoopGoods tablolarından siliniz. Çünkü nazif tam olarak silmeyebiliyor. Bu tablolardan Query ile silme işlemini yapın .

Örnek = delete from _RefScrapOfPackageItem where RefItemCodeName like '%ITEMKODU%'

Bu şekilde 4 tablodan silin. Ardından nazifte sql düzenleme yapın ve tekrar clean olarak ekleme yapın sorun çözülecektir.
Teşekkürler deneyeceğim.

Oyla 0
İdenty'leri izin verdikten sonra npc programını kullanırsanız sorununuz ortadan kalkacaktır . Program sorunsuz,sıkıntısız çalışıyor eski sürümüde olsa yeni sürümüde olsa

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt