Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Paylaşım Orjinal Vietnam Silkroad DC Sorunu Yardım Gerekli

kova47

.
Katılım
16 Ocak 2021
Mesajlar
3
Alınan Beğeni
1
Ödül Puanları
3
Konum
Şanlıurfa
Sevgili arkadaşlar herkese iyi forumlar. Yaklaşık 10 sene önce oynadığım Vietnam Silkroad a dönüş yapmak istedim. Kayıt ve ingilizce patch işini sorunsuz halletim. Şöyle bir sıkıntı yaşadım. Oyunu İngilizce yaptım 5 dakika içinde dc yedim. Kendimce dedim ki dilden kaynaklı mı?(Olur olur dedim :D ) Tekrar kurdum oyunu Vietnamca oynamaya karar verdim fakat yine 5 dakika içinde dc yedim. Hem sbotu hem mbotu denedikten sonra botla olmayacak dedim. Normal giriş yaptım 3 4 defa her seferinde 5 dakika olur olmaz dc yedim. İki ayrı internet bağlantısı ile test ettim(Türknet/Türkcell Süperbox). Sonuç her defasında aynı oldu arkadaşlar. Aranızdan şunu diyenler olabilir yıl 2021 Vietnam Sro mu kaldı. Nostalji arkadaşlar Silkroad oyunculuğumun en güzel zamanlarını Vsro da geçirdim. Tekrardan hatırlamak istiyorum o günleri. Arkadaşlarımızdan biri hangi forumdu hatırlamıyorum ama şunları söylemiş : '' Yurtdışından çok saldırı aldıkları için yurtdışı bağlantılarını düzenli aralıklarla dc ediyorlar '' Soruma gelecek olursak bunu nasıl çözerim ? Çözülebilecek birşey mi ?
Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
 

DragonSlayer

Old School
Administrator
Katılım
13 May 2019
Mesajlar
3,529
Çözümler
68
Alınan Beğeni
5,715
Ödül Puanları
213
Konum
Lutsk
VPN açıp dener misiniz ? Ben de düşündüm bi ara orada oynamayı ama Hakan hackler diye başlamadım.
 

qq0072

.
Katılım
17 Ara 2019
Mesajlar
114
Alınan Beğeni
7
Ödül Puanları
18
Konum
ghhh
Lütfen veri istemcisi ve sunucusu sağlayın
 
AdBlock Detected

Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!

Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engellemede harika bir iş çıkarır, ancak aynı zamanda web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi için lütfen AdBlocker'ınızı devre dışı bırakın.

AdBlock'u Devre Dışı Bıraktım.