vSRO Çözüldü Oyuna giriş ekranındaki karakter arka plan

Karabiber

.
Aktiflik: 1%
Çırak 50 mesaj
Thread owner
Merhaba arkadaşlar iyi günler, yeni karakter oluşturmak istediğimde constantinepole olan arka planda bayraklar vs. var bunları nasıl kaldırabilirim. Media ve Map pk2. de bulamadım bu konuda yardımcı olabilecek var mı ? eğer Client kaynaklı ise temiz no xtrap client paylaşabilecek var mı?

Thread owner
Ben Constantinepole olan orjinal halinden memnunum sadece bayrakları kaldırmak istiyorum bu mümkün mü ?
SRO[2023-06-12 13-58-13]_88.jpg

Oyla 0
Data.pk içinde bu bayrak olayı orada bulunuyor sen gidip orjinal data pk2 cıkartık atarsan düzelecektir orjınal olacaktır...

Oyla 0
Bu veritabanı benim veritabanına benziyor o bayrakları ben koymuştum :)
data\prim\mtrl\bldg\europe\constantinople\euro_esteuro_cons_caswall_flag.ddj
Bu yolda ki DDJ'yi düzenleyebilirsiniz. Ya da orijinal halini clean bir oyundan çekip patch edebilirsiniz. Çıkıştaki duvarda ki Türk bayrağı ve flamalar düzelir.

Oyla 0
Thread owner
Clean olan bir dosyadan Dasta Pk2 ile komple değşitirdim, dosyalarınızda DataPK2 de bunun dışında herhangi bir edit yapmış mıydınız ?
Hata almama sebep olur mu bu durum? Şimdilik bir sorun yok gibi duruyor.. Dosyalar için ayrıca teşekkür ederim.

Oyla 0
Clean olan bir dosyadan Dasta Pk2 ile komple değşitirdim, dosyalarınızda DataPK2 de bunun dışında herhangi bir edit yapmış mıydınız ?
Hata almama sebep olur mu bu durum? Şimdilik bir sorun yok gibi duruyor.. Dosyalar için ayrıca teşekkür ederim.
1,88 version clean halin tüm fixlerini konuda yazdım.
Sadece _RefShopItemStockPeriod tablosunu temizleyin ve media karşılığının içini de boş olarak patch edin.
Ayrıca Medusa spawn'ında bir prüz var.. Senior General Ki atarsa bug'a giriyor.. Düzeltemezseniz haber edin.
Başkaca gördüğüm bir sıkıntı yok.

Oyla 0
Thread owner
Hocam henüz yeni yeni başladım, muhtemelen düzeltemem. Bu konuda yardımcı olur musunuz ?

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt